Sexy verhaal: Liefde voor mannen

door Alicia

Ik stap uit de douche. Voorzichtig trek ik één voor één mijn kousen aan. Op verzoek van Bram ligt er een rood lingerie-setje klaar. De strakke zwarte jurk die mijn rondingen benadrukt glijdt eroverheen en bedekken al het moois. Het wachten duurt me te lang, onrustig zet ik de champagne in de koeler en de glazen ernaast. De kaarsjes verspreid ik over de kamer om de kille ruimte een warme sfeer te geven. Bram volgt mijn bewegingen vanaf het bed. Hij zit er relaxed bij en kijkt trots en verlangend naar me. Vluchtig beantwoord ik zijn blik, bespeur ik toch iets van twijfel bij hem? Ik loop naar hem toe. Verleidelijk streel ik zijn strakke kaaklijn die bedekt is met een sexy 5-dagen baardje. “Gaat het goed?” vraag ik hem. Hij kijkt naar me met zijn helderblauwe ogen. Hij staat op, alsof hij dan zijn woorden meer kracht geeft en zegt: “Ik ben er klaar voor. We gaan, het is tijd.” Bram pakt mijn klamme hand en zwijgend stappen we in de lift.

“Zullen we gelijk naar de kamer gaan?” stel ik voor.

Mijn ademhaling is kort en hoog. Ik realiseer me dat het gaat nu echt gebeuren. Na jaren van verlangen en oneindige fantasieën, komt mijn wens uit. Het is zo onwerkelijk dat ik het bijna niet kan bevatten. De lift stopt en ik zucht een keer diep. We lopen naar de lobby van het hotel en nemen plaats op de luxe witte lederen stoelen die zicht geven op de grote glazen draaideur.

Hand in hand zitten we, als verliefde pubers die iets stiekems gaan doen, te wachten. Elke seconde kijk ik op de blinkende wijzers van mijn horloge. Stipt om 22.30 komt de draaideur in beweging en we weten het. Dat is hem. Strak in pak zoals gewenst, met bij zich een rolkoffertje. Terwijl ik me nog aan het afvragen ben wat er in het koffertje zou zitten, staat Bram op om hem te begroeten. Snel volg ik zijn voorbeeld en voor ik het weet kijk ik recht in de donkerbruine ogen van een compleet vreemde man. Hij stelt zich voor als Nick.

“Zullen we gelijk naar de kamer gaan?” stel ik voor. Ik heb geen zin in een hotelbar. Geen zin in de vragende blikken van andere gasten. De pleister moet eraf, en snel. Stoerder dan ik me voel stap ik met deze twee mannen de lift in op weg naar onze kamer. Niemand zegt iets en een elektrische lading vult de benauwende lift.

Ik neem elke centimeter van hem in me op.

Even later lig ik op het kingsize bed. Naakt en mijn benen gespreid. Bram ligt naast me en streelt mijn borsten. Nick voegt zich bij ons en ook zijn handen gaan op ontdekkingsreis over mijn lichaam. Ik ben nat, ik wil dat hij opschiet. Nu ik hier ben, wil ik het eindelijk voelen, weten, ervaren. Nick stop zijn vingers in me en voelt hoe klaar ik ben voor hem. Bram zoent me, knijpt zachtjes in mijn inmiddels hard geworden tepels en terwijl ik met hem in verbinding blijf kruipt Nick op me. Zich bewust van zijn handelen dringt hij zijn met condoom bedekte stijve bij me naar binnen. Ik kreun van genot bij zijn stoten. Mijn handen glijden langs zijn gespierde rug en ik neem elke centimeter van hem in me op. Hij zoent mijn nek, hij ruikt anders.

Overal voel ik mannen handen die mijn lichaam begeren. Nick stoot rustig door en bijna bereik ik mijn hoogtepunt. Ik kijk naast me, naar mijn man en zie ook zijn erectie. Tot mijn plezier bevalt hem dit ook. Subtiel duw ik Nick van me af, ik wil nog niet komen. Ik wil meer en ik draai me om. Op mijn handen en knieën neem ik plaats op de rand van het bed en geef Nick schaamteloos vol zicht op mijn achterste. Bram weet wat ik wil en gaat voor me staan. Deze ken ik en ik neem hem als vanzelfsprekend in mijn mond. Hij smaakt zoals altijd heerlijk en vertrouwd. Op hetzelfde moment pakt Nick mijn heupen vast en duwt zich weer in me. Ik kan geen kant op. Mijn lichaam is een dankbaar prooi voor deze twee mannen. Ik heb me nog nooit zo op en top vrouw gevoeld als op dit moment. Harder en sneller word ik aan beide kanten genomen, begeerd door de mannelijkheid. Het lukt me niet meer om het tegen te houden. Mijn lichaam begint te trillen, mijn bloed stroomt langzaam steeds sneller. Ik wil het uitgillen, maar dat lukt niet mijn mond is tenslotte vol. Nick en Bram passen hun ritme aan aan mijn lichaam, met vloeiende bewegingen glijden ze in en uit me. Gesmoorde kreunen ontsnappen terwijl een duizelingwekkend orgasme me overspoeld. Ik duw ze weg, het wordt me te intens.

Ze laten me los en mijn trillende hete lijf ploft op de spierwitte warrige lakens. Bram bedekt mijn lichaam met een laken om haar te kalmeren. Nick haalt een glas water voor me. De wilde passie van even geleden heeft plaatsgemaakt voor liefdevolle zorg. Ik hou zó van mannen.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

1 reactie

De liefde voor mannen – Miss Sex and the Suburbs 23 april 2019 - 22:19

[…] Ik stap uit de douche. Voorzichtig trek ik één voor één mijn kousen aan. Op verzoek van Bram ligt er een rood lingerie-setje klaar. De strakke zwarte jurk die mijn rondingen benadrukt glijdt eroverheen en bedekken al het moois. Het wachten duurt me te lang, onrustig zet ik de champagne in de koeler en de glazen ernaast. De kaarsjes verspreid ik over de kamer om de kille ruimte een warme sfeer te geven. Bram volgt mijn bewegingen vanaf het bed. Hij zit er relaxed bij en kijkt trots en verlangend naar me. Vluchtig beantwoord ik zijn blik, bespeur ik toch iets van twijfel bij hem? Ik loop naar hem toe. Verleidelijk streel ik zijn strakke kaaklijn die bedekt is met een sexy 5-dagen baardje. “Gaat het goed?” vraag ik hem. Hij kijkt naar me met zijn helderblauwe ogen. Hij staat op, alsof hij dan zijn woorden meer kracht geeft en zegt: “Ik ben er klaar voor. We gaan, het is tijd.” Bram pakt mijn klamme hand en zwijgend stappen we in de lift.lees verder bij LotteLust […]

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy