Sexy verhaal: Wanneer ik ontwaak in jouw armen

door Kim

De ochtendzon schijnt vol pracht door de witte gordijnen die wapperend voor mijn slaapkamerraam hangen. Het warme zomerbriesje vult de kamer en draagt bij aan het ultieme zondagsgevoel waar ik zo van houd. Mijn hoofd ligt nog rustig verzonken in mijn kussen en mijn gedachten zijn dromerig. Dan voel ik zijn zachte hand over mijn buik heen aaien. Zijn lippen kussen de achterkant van mijn nek. Hij komt dicht tegen me aan liggen en fluistert ‘goedemorgen’ in mijn oor. Een glimlach siert mijn gezicht. Het comfort van zijn omhelzing laat de vlinders in mijn buik fladderen als datzelfde zomerbriesje wat over onze naakte huid heen blaast. Ik ben precies waar ik hoor te zijn.

Hij is precies waar hij hoort te zijn.

Ik draai me om en kijk hem in zijn slaperige, maar altijd mooie ogen aan. Die diepe wateren waar zoveel liefde achter verscholen gaat… waar ik telkens in verdrink. Ik kus hem vol tevredenheid en begroet hem met de vingertoppen van mijn rechterhand, kroelend door zijn wilde haren. Hij glimlacht. Hij is gelukkig. Het straalt van zijn gezicht. Hij is precies waar hij hoort te zijn.

Zijn heerlijke lijf pronkt net onder de dekens vandaan en ik laat mijn blik over zijn naakte billen heen dansen. Ik kan het niet laten om hem vast te grijpen en mezelf tegen hem aan te duwen. We zoenen, we tongen, we kussen en we lachen. Wat is het fijn om bij elkaar te zijn.

Ik voel zijn stijve onder de dekens tegen me aan drukken en laat mijn hand er naartoe glijden over de ronding van zijn heupen. Opgewonden pak ik hem beet en beweeg ik mijn hand op en neer. Zijn mond valt open en een bescheiden kreun verlaat zijn lippen. Hij kijkt me aan en fluistert dat hij zin in me heeft. Ik kijk onschuldig weg. Dan ontmoet mijn blik de zijne weer en bijt ik op mijn lip. ‘Ik ook in jou’, zeg ik zachtjes.

‘Ik wil je. Nu.’, zegt hij nadat hij in zijn hand spuugt.

Zijn sterke armen duwen mijn lichaam opzij. Ik lig met mijn billen naar hem toe gedraaid. Hij slaat op mijn rondingen en gromt. ‘Ik word zo geil van jouw heerlijke billen’, fluistert hij in mijn oor, waarna hij mijn nek likt. Rillingen schieten over mijn rug heen en ik haal diep adem. Ik pak zijn stijve beet en trek hem nog harder. ‘Ik wil je. Nu.’, zegt hij nadat hij in zijn hand spuugt. Terwijl hij zijn stijve nat maakt. Ik duw mezelf dichter zijn kant op en laat hem diep in me glijden. Hij komt tegen me aan liggen en slaat beide armen strak om mijn bovenlijf heen. Ik lig gevangen in zijn grip. Mijn vingers verstrengeld in zijn vingers. Verweven in elkaar. We zijn precies waar we horen te zijn.

Langzaam stoot hij tegen mijn billen aan. Het voelt zo nat, zo lekker… zo strak en zo geil. Nog ondergedompeld in de roes van het ontwaken reist mijn hoofd naar allerlei magische plekken, geleid door de prikkelingen die mijn lichaam ervaart. Zijn hartstocht ligt diep verzonken in elke centimeter van mijn lichaam. Mijn passie zit diep gebeiteld in de kamers van zijn hart. We delen onszelf, met elkaar. Op elke wijze. Geestelijk, lichamelijk, dierlijk.

Hij kreunt en zegt: ‘Je bent zo lekker, je voelt zo lekker.’

Hij trekt mijn hoofd naar achter en plaats zijn hand om mijn nek. Zijn andere arm nog altijd stevig om mijn bovenlijf heen geslagen, ik nog altijd strak op mijn plaats gehouden in zijn grip. Hij kreunt en zegt: ‘Je bent zo lekker, je voelt zo lekker.’. Ik laat mezelf opgaan in de lustvolle ontwaking waar we ons in bevinden en geniet van elke seconde. Er is geen andere plek waar ik liever zou willen zijn.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy