Herkenbare seks struggles (en hoe je ze oplost)

door Maaike

Naast dat seks waanzinnig lekker is, kan het soms ook de nodige struggles met zich meebrengen. Denk aan huisdieren die meegenieten, kramp of een verkeerde naam roepen als je klaarkomt. Wij hebben 8 herkenbare seks struggles voor je op een rijtje gezet en vertellen je meteen hoe je deze op kunt lossen.

1. Too dry

Een veel voorkomende struggle tijdens seks is dat vrouwen soms nog te droog zijn waardoor de sex pijnlijk kan zijn. Los dit op door tijd te nemen voor een goed voorspel of gebruik wat hulpmiddelen zoals glijmiddel of speeksel. Problem solved.

Wist je dat naspel ook heel belangrijk is?

2. Verkeerde gat

Anale seks kan heel lekker zijn, maar niet wanneer hij ‘m per ongeluk in het verkeerde gat stopt. Gebeurt dit bij jullie regelmatig? Probeer dan eens andere seks standjes uit waarbij hij niet het verkeerde gat in kan glippen. Je kunt ook aangeven dat je dit vervelend vindt en vragen of hij een beetje op wil letten waar ‘ie met die piemel naartoe gaat.


3. The mess

Seks zonder condoom heeft z’n voordelen, maar er zijn ook nadelen. Wat ga je met het spul doen wat in jou achterblijft? Vaak is het met je hand eronder rennen naar de wc. Maar dit kan een stuk simpeler: leg een handdoek onder je als jullie seks gaan hebben of houd een wc-rol bij de hand. Dan wordt het meeste sperma opgevangen en kan je de rest lozen wanneer je na de seks gaat plassen.

4. Beestenboel

Katten die je aanstaren wanneer je een blowjob aan het geven bent of nog erger: kattenharen in je mond terwijl je een blowjob aan het geven bent. Huisdieren zijn niet altijd ideaal. Zorg daarom dat de kat of hond de kamer uit is wanneer jullie de liefde gaan bedrijven en doe dit dan op een plek waar je geen haren tegenkomt ;-).

5. VJ farts

We ontkomen er niet aan: VJ farts. Awkward wanneer dit tijdens de seks gebeurt, maar meer dan normaal. Dit gebeurt vaak tijdens doggy of een ander standje waarbij er lucht in je vagina binnenkomt. Dit kan je verhelpen door een standje waarbij dit niet gebeurt. Ook kunnen jullie het negeren of beter nog: erom lachen.

6. Onhandig

Uit bed vallen, per ongeluk met je tanden langs z’n eikel of je lingeriesetje niet uitkrijgen: behoor jij ook tot #missclumsy in bed? Hier is helaas niet echt een oplossing voor. Probeer wat meer je aandacht erbij te houden en minder te stressen. Dan zul je zien dat je al een stuk minder chaotisch bent waardoor er minder snel onhandige, lompe dingen gebeuren. En wederom: lach erom!

7. Ouch

Heel leuk zo’n nieuw seksstandje, maar soms word je in houdingen gelegd waarvan je niet eens wist dat je dat kon. Met als gevolg kramp, spierpijn of gewoon heel. Veel. Pijn. Geef het aan als iets pijn doet, of wanneer je denkt dat het je niet gaat lukken om als een slangenmens bezig te zijn in bed. Je lover zal dat alleen maar respecteren.

8. Te diep

Vind jij het ook niet zo charmant als je hem de beste pijpbeurt ever geeft en je dan ineens gaat kokhalzen? No need to be ashamed! Sommige mannen geilen hier zelfs op en kan het een fetisj zijn. Maar als je het zelf ziet als een seksstruggle kan je wel iets doen om het kokhalsreflex tegen te gaan. Probeer je ten eerste te ontspannen. Hierdoor zal je keel wijder open gaan staan waardoor de penis makkelijker je keel in kan. Ook schijnt het te helpen wanneer je een vuist maakt met je linkerduim erin en hard knijpt. Worth a try, right?

Meer over seks:

Wat is de invloed van drugs op sex?

Wanneer ben je nou echt ontmaagd? – VrijVraag #81

Geen zin in sex: dit kun je ertegen doen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy