In deze maand duiken we veelvuldig met elkaar tussen de lakens

door Julia

Kun jij raden welke maand van het jaar koppels de meeste sex hebben? We geven je alvast een hint, het is niet een van de wintermaanden, door de kou kruip je misschien wel sneller tegen elkaar aan, maar het hoeft niet altijd tot sex te leiden.

 

Zo blijkt uit onderzoek, want de maand waarin stelletjes het meest met elkaar het bed induiken is… juli!

 

Hete zomer

De zomer is sowieso het seizoen voor flink wat actie tussen de lakens. Na juli, kwamen augustus en juni uit de bus als de maanden waarin het meest gesext wordt. Aan het onderzoek, dat werd uitgevoerd door sextoy-fabrikant Lovehoney, deden 2000 mensen mee. Een kwart van de stelletjes gaf aan dat zij in juli heel wat uurtjes in de slaapkamer doorbrengen. De voornaamste reden hiervoor is de warmte en het extra zonlicht. De respondenten vonden dat de zon als afrodisiacum werkte, en de lange zomeravonden zorgden ook voor meer zin in sex. Op de vraag welke dag van de week dan het populairst is om sex te hebben, was het antwoord zaterdag. De koppels hoeven zich dan niet druk te maken om werk, en hebben de tijd om lekker van elkaar te genieten.

Vakantiesex

Een andere reden waarom de koppels in juli de meeste sex hebben, is omdat ze in deze maand op vakantie gaan. Tweederde van de stelletjes (62%) doen het vaker als ze op vakantie zijn. De meerderheid, 64%, geeft aan dat zij altijd sex hebben op vakantie. Meer tijd en een relaxter gevoel zijn de belangrijkste redenen voor het hogere libido.

Q&A Sexmaand

Wij vonden het dan ook meteen een mooi moment om deze maand in te luiden als sexmaand. En om dit te vieren, beantwoorden we iedere week jullie vragen. Klik hier voor meer informatie.

 

Bron: Lovehoney
Beeld: Pinterest

Meer nieuws over sex:

Stealthing is sexueel misbruik: mannen en vrouwen geven hun mening

In deze steden hebben vrouwen de beste sex

Dit is wat vreemdgaan mentaal en fysiek met je doet

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy