Sexy verhaal: Vluggertje in de keuken

door Yentl

Gedoucht en in mijn badjas kom ik de keuken binnen. De lampen van zijn auto schijnen door het keukenraam naar binnen. Terwijl ik hoor hoe hij de auto op de oprit parkeert besef ik dat het al best laat is. Laat in de avond en laat voor zijn training. Hij heeft alleen nog tijd om zich om te kleden, een boterham naar binnen te werken om vervolgens weer in zijn auto te stappen richting het veld. Het ziet ernaar uit dat ik mezelf mag verwennen vanavond.

Wat haastig komt hij de woonkamer en keuken binnenlopen.

‘’Hey schat! Sorry dat ik zo ontzettend laat ben.’’

‘’Geeft niet’’ antwoord ik terwijl ik wat dichter tegen hem aan ga staan.

Met zijn beide handen pakt hij mijn gezicht vast en geeft me een zoen. Er valt een pluk nat haar naar voren, tussen mijn borsten in. Het bezorgt me een koude rilling. Een druppel vindt een weg naar beneden via mijn buik.

‘’Wat ruik je lekker!’’

De blik in zijn ogen veranderd. De schittering maakt plaats voor een hongerige blik. Zonder er al te lang over na te denken pak ik hem bij zijn heupen vast en druk mezelf wat strakker tegen hem aan.

‘’Ik heb de hele dag aan je gedacht’’ beken ik met de meest zwoele stem die ik bezit.

‘’De hele dag?’’ Vraagt hij met een ondeugende toon.

‘’De hele dag! Vooral net onder de douche.’’

Mijn geplaag slaat direct aan en hij vraagt wat ik met mezelf gedaan heb.

‘’Nog niets,’’ antwoord ik, ‘’ik hoop dat jij dat wilt doen.’’

Ik laat mijn badjas wat over mijn schouder zakken en doe een stap naar achter. Opnieuw vallen er plukken van mijn natte haren naar voren en lopen en druppels via mijn borsten naar beneden.

Het is te merken dat hij last heeft van tijdsdruk. Zijn ogen schieten naar de klok en hij kijkt haastig om zich heen. Dan doet hij een stap naar voren. Een stap richting mij. Hij kust me als of hij wil zeggen dat hij geen tijd heeft. Dat hij moet gaan. De kus wordt heviger en zijn handen verdwijnen onder mijn badjas.

‘’Fuck it’’ mompelt hij tegen mijn lippen. Hij plaatst zijn handen onder mijn billen en tilt me dan omhoog. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en beantwoord zijn zoen vol overgave.

Binnen twee stappen heeft hij het aanrecht gevonden en laat me zakken. Ons gezoen is overgegaan in gekreun. Er is maar een doel; zo snel mogelijk uit de kleding.

‘’Ik wil je.’’ Hijgt hij terwijl ik vluchtig begin met het open maken van zijn broek.

Zijn handen maken de ceintuur van mijn badjas los en vinden dan mijn borsten. Druppels van mijn haren verspreiden zich alle kanten op en hij begint te kneden.

Zijn broek is bijna open en ik voel hoe zijn stijve tegen de stof aandrukt. Het verlangen in mij is zo groot, ik kan niet wachten tot ik hem kan voelen.

Mijn badjas is volledig opengevallen. Zijn broek valt op zijn enkels en hij pakt zijn stijve vast. Zijn eikel glimt van het vocht. Het is duidelijk dat hij er net zo klaar voor is als ik. Voorzichtig schuif ik naar de rand van het aanrechtblad en laat mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar vallen. Terwijl ik wat achteroverleun drukt hij zichzelf bij me naar binnen. Het voelt rauw en toch kletsnat tegelijk. Een luide kreun galmt door de keuken.

Ik sla mijn benen om zijn middel en zodra hij mijn heupen te pakken heeft begint hij te stoten.

‘’Is dit waar je al de hele dag aan hebt gedacht?’’ hijgt hij terwijl hij me aankijkt.

‘’Ja. Jaa!’’ antwoord ik kreunend.

Grommend voert hij het tempo op. Bij iedere stoot dansen mijn borsten op en neer en voel ik de druppels een andere weg afleggen. Inmiddels lopen ze via mijn hals langs de zijkant van mijn borsten naar mijn rug. Andere gaan richting mijn buik. Ze voelen ijskoud op mijn verhitte lichaam.

‘’Je bent zo nat!’’

Het geluid van ons vocht is niet te ontkennen. Het is luid en duidelijk aanwezig. Met mijn billen zit ik nog steeds op de rand van het aanrecht. Het geeft me een mooi uitzicht op wat er gebeurt. Steeds opnieuw zie ik hoe hij in mijn poesje verdwijnt. Alsof het niets is.

Zijn broek ligt ergens op zijn enkels terwijl zijn boxershort strak onder zijn billen zit. Bij iedere stoot dreunen zijn ballen tegen de rand van het aanrechtblad.

‘’Het voelt zo lekker!’’ Hijg ik. ‘’Ga door, ga door!’’

Zijn tempo neemt toe. Zijn vingertoppen drukken steeds harder in mijn huid.

‘’Ik ben er bijna, ik ga komen!’’

Zijn aankondiging zorgt voor een razende geilheid. Zonder schaamte kreun ik met hem mee.

‘’Kom schatje, kom in me!’’

Na deze uitspatting is hij niet meer te houden. Schokkend en vloekend komt hij klaar. Hij blijft stoten tot zijn lichaam weer rustig is geworden. Zuchtend geeft hij me een kus op mijn voorhoofd.

‘’Fuck wat lekker schat, dankjewel’’ hijgt hij na terwijl hij zich terugtrekt en zijn boxershort weer op de juiste plek plaatst.

Bij het vastmaken van zijn broek kijkt hij me lachend aan.

‘’Ik kan jou ook nooit weerstaan’’ grapt hij, ‘’wacht je op me tot ik thuis ben? Dan beloof ik dat jij dan minstens net zo lekker klaarkomt.’’

Beeld: Pexel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy