Sexy verhaal: Een tipje van de sluier II

door Myrthe

Lees eerst deel I van dit verhaal.

De kamer was klein, maar dat was misschien een verkeerde indruk omdat het bed zo groot was. Liese liep naar het bed toe en ging op de rand zitten. Onmiddellijk voelde ze hoe Véronique haar lichaam tegen de hare trok. Véronique zat ondertussen niet meer óp de naakte man, maar naast hem. Liese voelde hoe ze haar handen over haar wang liet glijden en haar mond naar de hare bracht. Haar kus was overweldigend en Liese had het gevoel alsof haar huid overal aan het tintelen was. Ze kuste Véronique gretig terug, terwijl ze met haar handen haar naakte bovenlijf streelden. Véronique had een goddelijk lichaam: petite en strak en met een perfecte B-cup. Liese genoot ervan dit lichaam aan te raken en ze kreunde, zonder het zelf te beseffen.

Vaardige handen openden ondertussen de sluiting van haar rode beha en het duurde even voor Liese besefte dat de naakte man zich achter haar bevond. Zijn handen streelden haar borsten. Liese kon amper nog slikken van opwinding en liet zich op haar rug op het bed vallen. Dit was zo onwerkelijk en overweldigend, maar ook zo heerlijk. Ze voelde zich vrouwelijker dan ooit, zelfs in het gezelschap van Véronique, die meer vrouw was dan zij ooit zou worden.

Véronique trok zonder aarzelen Liese haar rokje en slipje uit. Liese kon niet voorkomen dat haar lichaam begon te kronkelen en ze haalde diep adem toen ze voelde dat Véronique met haar tong een vochtig spoor trok van haar navel naar haar schaamlippen. Ze duwde haar tong tussen haar benen naar binnen en Liese kreunde luid. De naakte man zoog ondertussen haar tepels hard en voor het eerst registreerde Liese meer van hem dan het feit dat hij naakt was. Hij was grijs en kalend en hoewel dat in normale omstandigheden voor haar een echte afknapper zou zijn geweest, wond het haar nu extra op.

Ze streelde met haar vingers door zijn dunne haar en duwde zijn hoofd harder tegen haar borsten. De tong van Véronique zorgde ondertussen bijna voor een explosie in haar onderbuik en Liese haar ademhaling klonk nu hortend en stotend. Ze klampte zich aan het onderlaken vast, maar kon daarmee niet voorkomen dat haar lichaam zich uit zichzelf nog harder naar boven duwde zodat zowel Véronique als de naakte man nog meer van haar lichaam konden proeven. Ze schreeuwde het uit toen Véronique haar met haar tong over de rand duwde en alle spieren in haar lichaam zich samen spanden. Heel even bleef ze als verdoofd liggen, terwijl ze in haar hoofd alleen maar om meer schreeuwde.

sexy verhaal

Toen ging ze rechtop zitten, gaf Véronique een heel intense tongzoen en duwde haar toen neer op het bed. Véronique liet zich gewillig vallen en alsof ze de gedachten van Liese kon lezen, opende ze haar benen. Liese verloor geen tijd en begroef haar gezicht tussen de benen van Véronique. Ze kon de opwinding van Véronique proeven en dat zorgde ervoor dat ook zij weer opgewonden werd. Maar wellicht was ze dat al die tijd gebleven.

De naakte man zat ondertussen zichtbaar genietend naar het schouwspel te kijken, terwijl hij met zichzelf aan het spelen was. Véronique en Liese verloren zichzelf enkele minuten lang in gelik, gekus en gestreel. Toen hoorde Liese hoe een plastic verpakking werd opengescheurd. Ze had amper de tijd gehad om het geluid aan een beeld te koppelen, toen ze voelde hoe de naakte man achter haar op het bed kwam zitten. Hij drong onmiddellijk bij haar binnen. Ze schreeuwde, omdat het zo onverwachts was, maar ook omdat het precies op het juiste moment gebeurde.

De man hield er een hoog tempo op na, misschien wel iets te hoog, waardoor hij zelf heel snel en luid hijgend klaarkwam. Het kon Liese amper iets schelen, zij wilde meer van Véronique. De man ging even op bed liggen, keek de beide dames met een rood aangelopen gezicht aan en schudde met zijn hoofd. Hij ging staan, deed zijn kleren aan en gooide achteloos een paar bankbiljetten op het kastje naast het bed. Daarna verliet hij de kamer.

Liese en Véronique bleven nog een tijdlang kussend en strelend op bed liggen, terwijl Véronique haar vingers tussen de schaamlippen van Liese liet glijden en toen haar ringvinger heel diep en heel hard bij haar naar binnen bracht. Liese pakte zonder nadenken de hand van Véronique en liet voelen wat ze wilde. Meer, en nóg harder.

Véronique trok haar hand van Liese af, stond op en pakte de bankbiljetten van het kastje. "Hier", zei ze, terwijl ze een briefje van 20 euro in Liese haar handen drukte. "Drink nog iets aan de bar."

"En?", vroeg de barman toen hij haar kruiste toen ze van de trap kwam. "Heb je genoeg materiaal voor dat artikel van je?". Liese glimlachte schouderophalend naar hem, stopte het briefje van 20 euro in haar beha en verliet de bar.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy