Een ode aan zijn penis

door Julia

Ooit gehoord van de 7 jaars cyclus? Het schijnt dat iedereen na zeven jaar een soort opschoning doet waarin je een persoonlijke verandering doormaakt. Je gaat kritisch kijken naar je relatie, je vriendschappen en je voorkeuren. Ook Julia kreeg last van de Seven Year Itch, en dat met een hele verrassende wending…

 

“Toegegeven, ik maalde er nooit om eigenlijk, de penis alleen het woord al… Nee het deed me weinig. Oké ja tijdens de sex was het wel handig, voor de penetratie dan had ik het wel nodig in die zin. Maar echt bijzonder, nee, ik wist ook niet zo goed wat ik ermee aan moest om heel eerlijk te zijn. Ik was geen fan van pijpen, ik deed het wel, maar niet met plezier, het hoorde erbij. Ja dat was het, en zo zag ik de penis van mijn vriendjes ook. Hij hoorde er gewoon bij. Niks sexy of geil nee ik werd er niet warm van, sowieso niet van zijn lijf. Vrouwen wel, ik kon echt opgewonden worden van een naakte vrouw, was ik dan lesbisch? Nee ik was nooit verliefd geweest op een vrouw, dat kon het niet zijn. Ik accepteerde het dat ik gewoon niet opgewonden werd van het uiterlijk van een man, zijn lichaam en zeker niet zijn penis.”

Voor het eerst een nat slipje

“Tot ongeveer een jaar geleden, toen ik een man ontmoette die qua uiterlijk het totaal tegenovergestelde was van mijn exen. Iedereen heeft wel een bepaalde voorkeur, blond of bruin haar, blauwe kijkers of bruine ogen. Anyway ik ging van blond haar en blauwe ogen, naar zwart haar en bruine ogen. En niet alleen dat. Deze man had ook zo’n lekker kleurtje, samen met een stel brede schouders en gespierde armen. Voor het eerst in mijn leven, in 28 jaar, werd ik opgewonden van het lichaam van een man! Ik kreeg het er niet alleen warm van, ik kreeg er een nat slipje van. Ik wist niet wat me overkwam. De eerste keer sex met hem was geweldig, ik kwam niet tot een orgasme maar man wat was dit heerlijk! Het beeld van hem naakt in de badkamer, ik word er nog steeds geil van.”

“De relatie is weliswaar over, maar mijn fascinatie voor getinte mannen niet. Het bereikte pas echt zijn hoogtepunt toen ik Leroy ontmoette. De eerste keer met hem ging als een waas aan me voorbij, alsof alles in een versnelling gebeurde. Het was passie zoals ik die nog nooit had ervaren. En ook hij was getint; dik zwart haar, mooie donkere ogen, witte tanden en die lippen… volle sensuele lippen. Nou kon hij ook heel lekker zoenen, maar iedere keer dat ik hem zag, hem voelde, wilde ik meer. Er bestond geen genoeg.”

Knap exemplaar

“En nu ben ik dus gefascineerd door zijn penis. Ik ja, het meisje dat nooit om een penis gaf, die wel pijpte maar dit nooit van harte deed. Ik vond piemels niet bijzonder en al helemaal niet mooi. Tot ik dus die van hem zag en zeker in opgewonden toestand, deze was gewoon echt knap. En ineens vind ik het heerlijk om hem een blowjob te geven, tot groot genoegen van hem, om hem in mijn mond te hebben om hem te zien, te voelen, te proeven, alles.”

 

“Dus ladies, mocht het zo zijn dat je met een man bent of het nu je vriendje is of je scharrel, en zijn joystick doet het gewoon niet voor je, dan is het heel simpel; hij is niet de juiste voor jou.”

Beeld: Pinterest

Meer over de penis:

– Penis feiten waar je mond van open valt

– Onderzoek: voorkeur penislengte hangt af van relatie

– Eerste hulp bij een slappe piemel

2 reacties

Lucie 26 augustus 2016 - 10:33

haha Julia, dit is echt zo herkenbaar! Nog nooit iemand over gehoord, maar herken echt alles wat je verteld!! :-D

Beantwoord
Julia 27 augustus 2016 - 12:48

Wat leuk om te horen Lucie! Bedankt voor je reactie :)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy