Dít vinden mannen aantrekkelijk aan vrouwen (volgens onderzoek)

door Amelia

Want laten we eerlijk zijn, daar zijn we toch allemaal (stiekem) nieuwsgierig naar? Natuurlijk, smaken verschillen. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Tóch zijn er bepaalde eigenschappen die mannen aantrekkelijk aan vrouwen vinden.

Dit verschijnsel dateert uit de oertijd: een periode waar aantrekkingskracht een enorm sterke link had met voortplanting. Het zit dus in de natuur dat mannen een voorkeur hebben voor specifieke eigenschappen, die gezondheid én vruchtbaarheid uitstralen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brede heupen, vrouwen met brede heupen kunnen namelijk gemakkelijker een kind baren. Let’s find out more!

Wat vinden mannen aantrekkelijk aan vrouwen?

1. Een hoge stem

Een hoge stem staat voor jeugdigheid en een slank lichaam, wat (helaas) nog steeds het biologische ideaal is. Dit is gebleken uit onderzoek dat gedaan is door het University College in Londen.

2. Gezond haar

Glanzende, volle lokken worden als aantrekkelijk beschouwd! Again: het is namelijk een teken van gezondheid en vruchtbaarheid.

3. Natuurlijke uitstraling

Je bent niet de enige die ervan houdt om zichzelf lekker op te tutten! Toch is het enigszins fijn om te weten dat mannen een grote voorstander zijn van de ‘Au Naturel Look’. Volgens Bangor University geven mannen over het algemeen de voorkeur aan zo’n 40% minder make-up bij vrouwen.

4. Een stralende lach

Je hebt het vast wel eens te horen gekregen hebben van een random gast op straat of in de kroeg: “lach eens!”. Een extreem loze en irritante kreet. Toch is ‘ie te verklaren. Lachende vrouwen zijn volgens wetenschappelijk onderzoek namelijk aantrekkelijker. Én witte tanden? Dat is een extra pluspunt!

5. Een wijde taille-heup-ratio

We hebben ‘m net al genoemd, maar nu zijn we nog nét een tikkeltje specifieker. De ideale heupbreedte is 7:10 om precies te zijn.

6. Het dragen van rood

Misschien is het niet je favoriete kleur maar rood maakt indruk bij de heren. Het straalt namelijk lust uit en het versterkt de aantrekkingskracht.

Laten we bovenstaande informatie vooral met een korreltje zout nemen en er niet te zwaar aan tillen. Over smaak valt namelijk niet te twisten. Als jij lekker in je vel zit dan straal je dit ook uit, en volgens ons is dit het alleraantrekkelijkste!

Bron: Bustle

Meer over mannen:

– Onderzoek bewijs: Mannen willen girl next door

– Wat mannen willen dat jij over sex weet

5 toips om de leukste mannen aan te trekken met jouw datingprofiel

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy