4 sexstandjes waar je hem heel blij mee maakt

door Lotte

Er zijn héél veel verschillende standjes. Mannen vinden het geweldig als jij met nieuwe moves komt om uit te proberen in bed. Maar heb je echt even geen inspiratie? Geen nood! Wij weten namelijk precies wat jouw guy lekker vindt in bed. Dit zijn de beste sexstandjes voor hem (en natuurlijk ook voor jou).

1. Doggy style

Bij de meeste mannen de ultieme favoriet onder de sexstandjes: op z’n hondjes a.k.a. doggy style. Misschien wel omdat dit standje in lijn ligt met het oergedrag van de man, het is de meest macho positie in bed die je je maar kunt bedenken. Hij gaat als volgt: jij gaat op je knieën op bed zitten en lift je booty omhoog. Hij staat (of zit op z’n knieën) achter jou, glijd in je en begint te stoten.

2. Zittende missionaris

De zittende missionaris is de spannende variant van de klassieke missionaris standje. Tijdens dit sexstandje kun je hem diep in de ogen kijken of elkaar gepassioneerd zoenen. Wat een romantiek! Deze positie gaat als volgt: ga op je rug op bed of op de bank liggen en trek je benen op, hij gaat op zijn knieën zitten en houdt je bovenbenen vast. In deze positie kan hij goed het tempo bepalen. Bij dit standje kan je makkelijk bij je clitoris voor de ultieme orgasme.

3. Girl on top

Verwacht een big, big smile op zijn gezicht als jij met het voorstel komt om cowgirl te doen in bed. Deze positie is om meerdere redenen gewild bij mannen. Hij kan genieten van jouw mooie boobies die heen en weer bewegen, het kost hem weinig inspanning en het hele beeld vindt hij supersexy. Jij die hem als een soort Amazone berijdt… Hot!

Tips om beter te worden in girl on top lees je hier.

4. Staande ovatie

Deze positie zal je boy fantastisch vinden omdat hij een mooi uitzicht heeft op je booty. Je voert hem zo uit: je lief staat tegen een muur, jij slaat je armen om zijn nek en lift een been op die je om zijn middel slaat. Hij pakt je bij je heupen beet en dringt bij je naar binnen.

Meer sexstandjes:

Beste standjes voor sex onder de dekens

Must try voor dit weekend: Vigoureuze sexstandjes

3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy