Help, ik voel geen nattigheid!

door Yentl

Je kent het wel, quality time met je sexy vlam. De vonken spatten in het rond, het knettert aan alle kanten en je brein denkt maar aan één ding: seks. In gedachten kan je de nattigheid tussen je benen al voelen, maar wanneer het moment aanbreekt, heb jij schuurpapier down under. Heb jij weer! Of dit nou regelmatig gebeurt of sporadisch als onaangename verrassing voorkomt, leuk is anders. Wees gerust, je bent niet de enige! Er zijn meerdere oorzaken voor het gemis van vocht.

Stress

Dat stress niet bijdraagt aan je gezondheid is geen geheim. In periodes van stress of nervositeit maakt je lichaam minder vocht aan, zo kan het voorkomen dat je droge ogen krijgt, vaker last hebt van een droge mond, en jawel, een droge flamoes! Probeer te ontspannen voor de stoeipartij. Probeer als voorspel te beginnen met een opwindende en ontspannende massage. Erg vervelend natuurlijk, maar alles voor nattigheid!

nattigheid

Lange sekssessies

Ja, echt! Je zou denken dat je vagina precies weet wat er verwacht wordt als je veel seks heb, maar na twee uur seksen kan het voorkomen dat je niet meer zo nat bent als in het begin. Door lichamelijke en geestelijke opwinding maken de klieren rondom je vagina meer vocht aan. Je kunt je voorstellen dat er na een paar uur minder opwinding is.

droogheid

Leeftijd

Vaginale droogheid is een echt ouderdomskwaaltje. Hoe dichter je in de buurt van de overgang komt, hoe groter de kans is dat je hier mee te maken krijgt. Bye juicy pussy.

Infectie

In enkele gevallen kan het zijn dat je niet nat wordt omdat je poes druk bezig is met het bestrijden van een ander probleem. Zoals een infectie. Mocht je nu direct in de stress schieten: wanneer jij last heb van een infectie dan is de kans groot dat dit gepaard gaat met andere ongemakken zoals jeuk, brandend gevoel bij het plassen, verandering in geur van je afscheiding. Bezorgt dit je nog meer paniek? Laat je even checken bij de huisarts.

Niet opgewonden genoeg

Wanneer je opgewonden bent dan moét je wel nattigheid voelen, toch? Niet altijd. Dat heb je hierboven kunnen lezen, maar in sommige gevallen kan de oorzaak van jouw droogheid wel betekenen dat je niet opgewonden genoeg bent. Misschien valt de lover in kwestie tegen of ben je toch niet helemaal in de juiste mood, hoe graag je dat ook zou willen. No biggie, zolang je dit maar bekend maakt.

Gebruik van bepaalde producten

Blijft de juicy poes ver te zoeken en is er verder niets aan de hand? Vraag jezelf af of je niet toevallig bent gewisseld van wasmiddel, of misschien heb je een nieuwe zeep gekocht? Ook kan droogheid optreden wanneer je ongesteld bent geweest, door bijvoorbeeld langdurig gebruik van maandverband en/of tampons. Het is belangrijk dat je intieme plek ook de ruimte krijgt om een luchtje te scheppen. Zo draagt naakt slapen bij aan de gezondheid van je vagina. Meer tips om je poes tevreden te houden lees je hier.

droogheid

Kortom, vervelend die schurende droogheid, maar gelukkig niet het eind van de wereld! Leg de gezondheid van je vagina onder de loep en anders is er altijd nog een andere redder in nood: glijmiddel! Nattigheid genoeg.

Meer over gezondheid

Dit zegt de kleur van je menstruatiebloed over je gezondheid

3 must do gezondheidschecks

10x verrassende gezondheidsvoordelen van sperma

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy