By 

It’s WORLD TOY DAY! Win LELO’s Amber Rose Tiani t.w.v. € 159


Vleeskleurige sexspeeltjes zijn verleden tijd. Wanneer we een sexshop binnenwandelen is het net of we een snoepwinkel binnenlopen. Van luxe varianten tot speeltjes met diamantjes talloze kleurtjes. Het lijkt af en toe wel kunst! Om de sexspeeltjes van tegenwoordig ‘te eren’ geven we vandaag – op World Toy Day – een LELO’s Amber Rose Tiani weg. 

Hoewel we het ons wellicht moeilijk kunnen voorstellen bestaan sextoys al eeuwenlang. De eerste hulpmiddelen voor erotisch genot werden echter gemaakt van natuurlijke producten. Denk hierbij aan kamelenmest en leer. De rijkelui had meer geluk. Zij konden genieten van sextoys die gemaakt werden van zilver, goud en ivoor. De afgelopen 20 jaar is de sextoyindustrie, gelukkig, compleet veranderd. Anno 2018 zijn ‘luxe’ speeltjes beschikbaar voor iedere klasse.

Designer toy

De rijke geschiedenis en de acceptatie van sextoys binnen onze maatschappij inspireerden LELO om speeltjes naar een hoger niveau te brengen. Zo is de INEZ – het meest luxe sexspeeltje van 24karaats goud – een van de creaties van LELO. In 2018 deed het luxe toymerk er een schepje bovenop dankzij de samenwerking van LELO X Amber Rose. Hiermee is voor het eerst in de geschiedenis een eigen handtekening van een guest-designer toegevoegd aan een toy.

Amber Rose Tiani

Dit exclusieve speeltje – een delicate ring van roségoud – is ontworpen voor vrouwen om inwendig te dragen tijdens de sex. De sensationele vibraties zijn op afstand bestuurbaar en versterkt niet alleen jouw, maar ook zijn genot. De kleine, gladde siliconenvorm zorgt niet alleen voor een vervullend gevoel, maar ook voor voldoende flexibiliteit om zich aan ieder lichaam en iedere positie aan te passen.

Jij kan dit bijzondere speeltje winnen! Vul hieronder het formulier in om kans te maken.

Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Hé Pik: zo maak je je sexleven spannender (+WINNEN)
December 08, 2018
winactie-gay-pride
Gay Pride winactie: 5 x kansmaken op toffe toys
August 02, 2017
kingsday-maxima-al
Kingsday winactie: maxima-al genot met deze G5 MOODY vibo!
April 25, 2016
sextoys
Win: maak kans op een van deze ocean sextoys t.w.v. € 39,90!
August 19, 2015

1 Comment

Lilian
Reply 4 november 2018

combi van luxe en pleasure....wat wil je nog meer....heerlijk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *