Sexy verhaal: Betrapt

door Yentl

Zondagochtend, 10uur. We zitten met z’n allen aan het ontbijt. Het was een onwijs gezellig avondje, één voor in de boeken. We hebben gedanst, gezongen en drankjes gedronken. Ik geef de drankjes ook de schuld van wat er vannacht is gebeurd.

Ik schenk mezelf een glas vol verse jus en pak een croissantje. Met z’n 8en zitten we aan tafel en maken grapjes over de gekke momenten van gisteravond. Gelukkig weet niemand wat er later die nacht is gebeurd. Waarom voel ik mij dan toch zo betrapt?! Vraag ik mezelf af terwijl mijn gedachtes afdwalen.

Het was zo gezellig geweest. Toen we thuiskwamen met z’n alle hebben we nog een laatste drankje gedronken. Mijn vriend niet, hij had net te diep in het bierflesje gekeken en wilde naar bed. Dat er voor mij dus geen actie in zat was meteen al duidelijk. Erg vervelend want het is al best een tijdje geleden.

Uiteindelijk blijf ik met Jill en Maarten over en als de glazen leeg zijn gaan we richting ons bed. Ik vind Jill en Maarten erg aantrekkelijk samen. Ik ben al lang vriendinnen met Jill en juist omdat we alles samen bespreken heb ik een bepaalde nieuwsgierigheid ontwikkelt, één waar ik nog nooit iets mee heb gedaan.

We zeggen welterusten en ik ga naar de logeerkamer op zolder terwijl zij plaatsnemen in een slaapkamer op de eerste verdieping. Ik kruip naast mijn vriend, die al duidelijk ver vertrokken is. Zodra mijn hoofd het kussen raakt hoor ik Jill en Maarten lachen, smoezen en ik hoor wat gesmak. “Dit zal toch niet?” denk ik bij mezelf. “In een vol huis?” die kunnen echt niet van elkaar afblijven!” Ik draai me om en kijk naar Michael. Hij heeft niet eens opgemerkt dat ik naast hem ben gaan liggen.

Ik merk dat mijn oren erg gespitst zijn op wat er een verdieping lager plaatsvindt. Ik merk de eerste kreun op en voel een tinteling door mijn lijf schieten. De nieuwsgierigheid neemt het over en voor ik het weet sta ik naast het bed. “Ga ik dit echt doen?” Denk ik. Bij het horen van de volgende kreun bevind ik mij al op de trap. Mijn hoofd verteld dat het niet kan, maar mijn lichaam begeeft zich als vanzelf de trap af. Weer een kreun. De slaapkamerdeur staat op een kier open.

De spanning giert door mijn lijf wanneer ik de deur net iets verder opendoe en door de opening naar binnen kijk, het biedt precies uitzicht op het bed. Ik zie Maarten liggen, Jill is op hem gekropen, haar jurkje heeft plaatsgemaakt voor zijn T-shirt en al hoewel ik het niet goed kan zien weet ik bijna zeker dat ze er niets onder aan heeft. Haar donkerblonde haren zitten wild om haar heen. Zijn hand dwaalt via haar rug naar haar billen, hij trekt het T-shirt omhoog en slaat hard op haar bil. Precies zoals ik dacht, geen slipje. Ze kreunt bij de tik en in 1 zwaai zijn de rollen omgedraaid.

Wat sta ik hier nou te doen, vraag ik me af. Maar het lijkt onmogelijk om nog weg te lopen. Gespannen kijk ik om me heen, er is echt niemand anders wakker. Door de kier zie ik hoe ze elkaar verlangend zoenen terwijl zijn naakte lichaam boven dat van haar hangt. Haar hand glijdt richting zijn billen en ze knijpt hard. “Hmm, wil je me?” Vraagt hij en ik voel de tintelingen naar beneden schieten. Ze lacht ondeugend en zegt: Ja schatje, neem me.

Ik werp nog een blik om me heen, nog steeds niemand te zien. Een luide kreun galmt uit de slaapkamer, mijn ademhaling gaat in z’n versnelling. De spieren in zijn schouders en billen spannen af en aan terwijl hij in haar stoot. Haar benen gaan alle kanten op. Dit is beter dan porno.

Eventjes voel ik mij bekeken maar er is nog steeds niemand te zien. Jill en Maarten zijn veel te lekker bezig om mij op te merken. Aan haar armen trekt hij haar naar zich toe en zachtjes maar duidelijk hoor ik de woorden; “draai je om” terwijl hij zijn harde pik stevig vastpakt. Ik doe een stap opzij, te bang dat deze verandering van houding mij zal ontmaskeren. Wanneer ik zijn gegrom hoor neem ik mijn positie weer in. Ze zit op handen en knieën en hij is achter haar gaan zitten. Terwijl hij zijn natte piemel tussen haar billen door schuift smeekt ze of hij naar binnen wil gaan.

Na een harde tik spreidt hij haar billen iets uit elkaar, laat wat kwijl over haar druppelen en begeleid zichzelf haar poesje binnen. Zachtjes kreun ik mee met haar verlangend gejammer. Ik sta in vuur en vlam en probeer mezelf te herpakken. Hij duwt tegen haar heup aan en gooit zijn handen achter zijn hoofd. Het is duidelijk de bedoeling dat ze gaat werken voor waar ze om gesmeekt heeft.

Ritmisch begint ze te bewegen en duwt zich steeds dichter tegen hem aan. Luid moedigt hij haar aan om met haar billen te schudden en ze kreunt terwijl ze hem over haar schouder een blik werpt.

Het uitzicht op zijn achterste en de manier waarop hij haar het werk laat doen maakt mijn tepels hard. Ze prikken door mijn topje heen en ik kan niet anders dan mijn vinger er overheen te laten dwalen.

Wanneer hij zijn handen weer laat zakken vult hij één hand met haar haar en laat zijn andere hand langs haar bovenbeen richting haar poesje glijden. Nog steeds laat hij haar al het werk doen terwijl hij haar clit bespeelt. “Ja schatje, speel met me,” hijgt ze. Mijn ademhaling schiet weer uit controle en vluchtig laat ik mijn blik door de gang schieten. Er is nog steeds niemand wakker, niemand die mij hier ziet.

“Je neukt zo lekker,” klinkt zijn stem door de kamer.

“Oh babe, ik ga komen,” kreunt ze terug. Haar lichaam begint te trillen terwijl hij haar aanmoedigt om te komen. “Kom maar, kom voor me lieverd, je poesje is zo strak,” klinkt het terwijl ik mezelf niet meer kan beheersen en mijn hand in mijn broekje laat glijden. Mijn poesje is ook nat, ze verlangt naar alles wat mijn ogen zien. Zachtjes sust hij haar wat als ze het uitschreeuwt en klaarkomt. “Zouden ze dan toch niet vergeten zijn dat ze niet alleen zijn?”

Maarten grijpt Jill bij haar heupen en terwijl zij haar handen in het bed begraaft begint hij met stoten, wild beweegt hij heen en weer, zijn blonde haren dansen en zijn handen grijpen haar T-shirt vast en dan haar haar. Een harde klap dreunt over haar billen. “Je bent zo groot babe, je zit zo diep” hoor ik haar jammeren terwijl mijn vingers mijn clitje hebben gevonden. Ik voel me zwak worden in mijn benen en laat mijn vingertoppen langs mijn lipjes glijden. Het vocht verspreid zich.

“Fuckkkkkk,” hoor ik hem schreeuwen en ik zie hoe hij trillend tot zijn hoogtepunt komt. Aan haar haar trekt hij haar omhoog, trekt haar hoofd naar achter en zoent haar. “Jezus, wat lekker schat,” zegt hij en ze blijven een tijdje zo zoenen. Overrompelt door geilheid vlucht ik zachtjes naar boven. Michael is nog precies waar ik hem heb achtergelaten, hij heeft mij niet eens gemist. Voorzichtig ga ik naast hem liggen en laat mijn vingers weer in mijn broekje verdwijnen. Na mijn eigen hoogtepunt val ik in slaap.

Ondanks de vermoeidheid en het weeïge gevoel van de alcohol is her best gezellig aan de ontbijt tafel. Michael kijkt me liefkozend aan. Hij moest eens weten. “Gelukkig heeft niemand mij gezien.”

“Wil je nog wat verse jus Chantal? Of blijf je er liever eerst nog even stiekem naar kijken,” vraagt Maarten me dan lachend.

Shit.

Meer sexy verhalen:

De eerste keer met drie deel I

Haar eerste keer (+ podcast)

Neuk me op afstand

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy