By 

8 tips voor hete hotelsex


Vakantiesex is al beter dan ‘thuissex’, maar hotelsex… het hééft gewoon iets. Misschien is het de nieuwe locatie, de verse witte lakens of het feit dat je eindelijk eens écht tijd voor elkaar kan maken. Hotelsex is the best. Hoe maak je jullie overnachting het spannendst? Wij hebben een paar goede tips voor je.

Ga eerst chic uit eten

Een BigMaccie halen, is nou niet een romantische start van je seksavondje. Hallo, jullie zijn op vakantie! Nieuwe dingen doen is niet alleen leuk. Het haalt jullie vanzelf uit een sleur en laat de vlinders weer kriebelen. Kies voor een restaurant dat misschien nét iets buiten je gewone budget valt. Pas op dat je je niet zo volpropt dan je niet meer op elkaar kan klimmen.

 

Outfit

Voor hotelsex trek jij natuurlijk het knapste lingerie-setje uit je kast. Die comfortabele nude T-shirt beha mag thuis weer zijn werk doen. Nu is het tijd voor een spannend ondergoed. Met een zwart, kanten beha en matchende string of hipster breng je het hoofd van menig man op hol.

Telefoon uit

Die heb je nodig. Behalve voor om leuke sexapps uit te proberen.

Bestel roomservice

Champagne, een lekker toetje, aardbeien en een glas water met ijsklontjes. Voer elkaar langzaam het toetje en aardbeien. Het water drink je niet op. Nee, de ijsklontjes gebruik je om elkaar te teasen. Wrijf over haar/zijn buik en tepels en lik en zuig het water daarna weer op. Lees wat je nog meer met ijsklontjes kan doen in bed.

Do not disturb

Niets is een grotere turn off dan bruut verstoord worden tijdens de sex. Zul je net zien dat het kamermeisje binnenloopt terwijl jij net op het randje van klaarkomen zit. Vergeet dus niet om het ‘Do not disturb’-kaartje aan de buitenkant van de hoteldeur te hangen.

Spiegel voor het bed

Deze tip zal niet bij iedereen populair zijn… Maar het is het waard om toch eens te proberen. In de meeste hotels zijn er grote passpiegels. Als je die thuis niet hebt, in het nu de ideale timing om daar eens gebruik van te maken.

Badkamersex

Ben je thuis niet gezegend met een grote badkamer. Maak gebruik van de situatie! Ga eerst samen in bad. Begin hier alvast met voorspel door te knuffelen, zoenen en elkaar in te zepen. Laat je inspireren door deze badkamer standjes.

Creatief met standjes

Een nieuw bed vraagt om nieuwe standjes! Missionaris kan thuis altijd nog. Een hotelkamer vraagt om wat nieuws! Wat dacht je van de reversed lapdance, standje 99 of een van deze vijf girl on top-posities. Probeer het ook op de grond, tegen de muur, op het bureau of op de stoel.

Bonustip: Zorg wel dat je de kamer wel enigszins netjes achterlaat. Je wil niet bekend staan als dát stel.

 

Meer tips voor hotelsex:

Sexy verhaal: De hotelbar

13 voorspel tips voor de beste sex van je leven

De vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie

Beeld: Tumblr
  • 18 August 2017
  • 3
Lotte
About me

Lotte is jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit.

YOU MIGHT ALSO LIKE

sextoys veilig op reis
Zo neem je je sextoys veilig mee op reis
May 14, 2018
sleur breken-vriend verrassen (1)
Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen
April 05, 2018
sex standjes wilde sex
De 5 beste sex standjes voor wilde sex
March 30, 2018
dirty talk woorden-maak-hem-gek (1)
Dirty talk: met deze woorden maak je hem gek
March 19, 2018
autosex
Autosex: zo maak je het onvergetelijk
March 09, 2018
betere sex
20 wetenschappelijk onderbouwde adviezen voor betere sex
February 22, 2018
sextips voor vuurwerk in bed
10 sextips voor vuurwerk tussen de lakens
December 31, 2017
Sexmoves uit porna die je eens moet proberen
November 03, 2017
tegelijkertijd-klaarkomen
Tegelijkertijd klaarkomen is dé boost voor je relatie
July 20, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *