By 

8 tips voor hete hotelsex


Vakantiesex is al beter dan ‘thuissex’, maar hotelsex… het hééft gewoon iets. Misschien is het de nieuwe locatie, de verse witte lakens of het feit dat je eindelijk eens écht tijd voor elkaar kan maken. Hotelsex is the best. Hoe maak je jullie overnachting het spannendst? Wij hebben een paar goede tips voor je.

Ga eerst chic uit eten

Een BigMaccie halen, is nou niet een romantische start van je seksavondje. Hallo, jullie zijn op vakantie! Nieuwe dingen doen is niet alleen leuk. Het haalt jullie vanzelf uit een sleur en laat de vlinders weer kriebelen. Kies voor een restaurant dat misschien nét iets buiten je gewone budget valt. Pas op dat je je niet zo volpropt dan je niet meer op elkaar kan klimmen.

 

Outfit

Voor hotelsex trek jij natuurlijk het knapste lingerie-setje uit je kast. Die comfortabele nude T-shirt beha mag thuis weer zijn werk doen. Nu is het tijd voor een spannend ondergoed. Met een zwart, kanten beha en matchende string of hipster breng je het hoofd van menig man op hol.

Telefoon uit

Die heb je nodig. Behalve voor om leuke sexapps uit te proberen.

Bestel roomservice

Champagne, een lekker toetje, aardbeien en een glas water met ijsklontjes. Voer elkaar langzaam het toetje en aardbeien. Het water drink je niet op. Nee, de ijsklontjes gebruik je om elkaar te teasen. Wrijf over haar/zijn buik en tepels en lik en zuig het water daarna weer op. Lees wat je nog meer met ijsklontjes kan doen in bed.

Do not disturb

Niets is een grotere turn off dan bruut verstoord worden tijdens de sex. Zul je net zien dat het kamermeisje binnenloopt terwijl jij net op het randje van klaarkomen zit. Vergeet dus niet om het ‘Do not disturb’-kaartje aan de buitenkant van de hoteldeur te hangen.

Spiegel voor het bed

Deze tip zal niet bij iedereen populair zijn… Maar het is het waard om toch eens te proberen. In de meeste hotels zijn er grote passpiegels. Als je die thuis niet hebt, in het nu de ideale timing om daar eens gebruik van te maken.

Badkamersex

Ben je thuis niet gezegend met een grote badkamer. Maak gebruik van de situatie! Ga eerst samen in bad. Begin hier alvast met voorspel door te knuffelen, zoenen en elkaar in te zepen. Laat je inspireren door deze badkamer standjes.

Creatief met standjes

Een nieuw bed vraagt om nieuwe standjes! Missionaris kan thuis altijd nog. Een hotelkamer vraagt om wat nieuws! Wat dacht je van de reversed lapdance, standje 99 of een van deze vijf girl on top-posities. Probeer het ook op de grond, tegen de muur, op het bureau of op de stoel.

Bonustip: Zorg wel dat je de kamer wel enigszins netjes achterlaat. Je wil niet bekend staan als dát stel.

 

Meer tips voor hotelsex:

Sexy verhaal: De hotelbar

13 voorspel tips voor de beste sex van je leven

De vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie

Beeld: Tumblr
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

drietal-sextkl
Porna: drietal sext in luxe vakantievilla
March 13, 2019
vakantieliefde
Condom, kondomi of een préservatif: zo noem je een condoom in het buitenland
January 23, 2019
vakantie vagina
Zo zorg je voor je vajayjay op vacay
July 17, 2018
Sexy verhaal: De hotelopdracht
June 24, 2018
rollenspellen
De 5 spannendste rollenspellen en hoe ze je doet
June 21, 2018
sextoys veilig op reis
Zo neem je je sextoys veilig mee op reis
May 14, 2018
sleur breken-vriend verrassen (1)
Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen
April 05, 2018
sex standjes wilde sex
De 5 beste sex standjes voor wilde sex
March 30, 2018
dirty talk woorden-maak-hem-gek (1)
Dirty talk: met deze woorden maak je hem gek
March 19, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *