Standje van de week #6: Reverse lapdance

door Lotte

De afgelopen zes weken hebben we elke maandag een standje uitgelicht met onze eigen prachtige illustraties*.  Deze week is de beurt aan alweer het laatste ‘Standje van de week’.

We vertellen je over een bekend en geliefd standje, maar dan met een twist. Namelijk, de Reverse lapdance.

 

In het kort

Reverse lapdance is een variatie op de ‘lapdance’, het eerste standje van de week. In plaats van face-to-face te vrijen, draait de vrouw zich om.

Waarom is Reverse lapdance geweldig?

Een intiem standje als de lapdance met de dierlijke heetheid van doggy style, dat is de reverse lapdance. Grote kans dat je het unieke standje nog nooit hebt gedaan. Dat is gelijk wat het de Reverse lapdance zo fantastisch maakt. Nieuwe standjes uitproberen levert altijd een spannende nacht op.

In deze positie heb je extra stimulatie voor de G-spot. Ook mannen gaan dit standje geweldig lekker vinden, de stimulatie lijkt namelijk op hun favo standje: doggy style.

Zo voer je de Reverse lapdance uit

Laat de man op zijn knieën op bed zitten. Ga (als vrouw) op zijn schoot zitten met je knieën op het bed. Verplaats je  voeten nu achter zijn lichaam. Zowel de man als de vrouw kan in control zijn, dat is aan jullie. Als de vrouw wil bewegen, dan kan ze haar handen op het bed zetten voor extra steun.

 

standje van de week:

Standje van de week #5: Spoonen

Standje van de week #4: de Staande ovatie

Standje van de week #3: De schaar

Standje van de week #2: Reverse cowgirl

Standje van de week #1: Lapdance

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy