Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #1

door Saar

Terug in de tijd: want toen waren vraagrubrieken over sex nog heel gewoon. De goede oude tijd zonder internet, of in elk geval zonder Facebook en Instagram. Toen lazen we als tienermeisjes nog tijdschriften zoals de Fancy, Break-Out! en GIRLZ!. En dit was vaak niet om de laatste mode uit te checken. Wat was het gênant als je van je ouders een tijdschrift uit mocht zoeken, maar er uiteraard bij deze Fancy met koeienletters SEX op de voorkant stond. Maar thuis ging je meteen opzoek naar sappige verhalen… Met name de bizarre vragen over sex en liefde. Ken jij deze verhalen nog? 

fancy tijdschrift sexrubriek

Een wortel

“Ik ben 15 jaar en gebruik een wortel als dildo. Ik gebruik de wortel soms ook meerdere keren. Maar nu vraag ik me af: is dit niet gevaarlijk of schadelijk? Ik zou best een dildo willen kopen, maar ik durf het niet te vragen, omdat ik bang ben dat mijn ouders me dan raar vinden.”

Zwanger

“Ik heb gisteravond een jongen uit mijn klas gepijpt, ben ik nu zwanger?

Hoe doe je dat nou zo’n eerste keer?

“Ik ben een meisje van 15 jaar en zit heel erg met iets. Ik heb een heel lief vriendje en we willen allebei graag met elkaar naar bed. Maar we zijn allebei nog maagd en ik wil niet voor gek staan als het zover is. Want wat moet je als meisje eigenlijk doen? Gewoon met je benen wijd gaan liggen en de jongen zijn gang laten gaan? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.”

Ben ik oversext?

“Ongeveer een maand geleden ging ik met een vriendin op vakantie naar Limburg. Toen gingen we naar een hotel, we hadden allebei een aparte kamer. Ik had een jongen leren kennen en die sliep ook in dat hotel. Midden in de nacht klopte hij bij me aan en ik liet hem binnen.”

“Hij zei dat hij naar de wc moest, dus hij ging naar de wc, maar hij was zich daar dus aan het uitkleden. Naakt sprong hij bij me op bed. Hij begon me uit te kleden, deed een condoom om en ging naar binnen. Ik was nog maagd en het deed in het begin pijn, maar daarna vond ik het heel lekker en we kwamen allebei klaar.”

“De volgende nacht sliep hij weer bij mij. Toen hadden we geen seks, maar hij heeft me heel lang gevingerd en ik heb hem afgetrokken. We vonden het allebei echt heel lekker en zo. Maar ik heb thuis een vriendje en hij heeft thuis een vriendin. Ik voel me nu echt heel schuldig tegen over mijn vriendje. Ik had toen echt onwijze zin in seks en ik weet niet hoe het kwam. Ben ik soms oversekst of zo?”

Lesje anatomie

“Ik had een vraag. Als je seks hebt met een jongen, gaat de penis toch in de vagina? Ik hoorde van mijn lerares dat baby’s worden geboren door een gaatje dat tussen de vagina en de anus zit, maar mijn vriendin zegt dat de baby’s door de vagina worden geboren. Wat is het nou?”

Sexvragen

“Wij zijn twee meiden van 12 jaar en wij willen een paar vraagjes stellen over seks. Dit zijn onze vragen. 1. Wat is zelfbevrijding? 2. Wat is rukken? 3. Wat is een soa? 4. Wat is aftrekken? 5. Wat is klaarkomen? 6. En wat is voorvocht?”

Sex plek

“Ik wil heel graag sex hebben, maar mijn ouders zijn altijd thuis en de ouders van de jongen die het met mij wil doen zijn ook altijd thuis. We willen het voor hen geheim houden, en hij vroeg al of ik het buiten wil doen. Maar ik ben bang dat iemand ons dan ziet. Nu weten we niet wat we moeten doen. Help, please.”

Coos Clitorisloos

“Ik ben een meisje van 14 en heb een megagroot probleem! Ik denk namelijk dat ik geen clitoris heb. In de klas hoor ik steeds meiden praten over dat het zo lekker is als je er over wrijft en zo. Ik heb al keivaak geprobeerd om mijn clitoris te vinden, maar dat lukt gewoon niet! Volgens mij heb ik hem echt niet. Wat moet ik nu doen? Ik weet bijna zeker dat ik er echt geen heb. Help me please! – Clitorisloos”

Heerlijk om te zien waar je je vroeger als 13-jarige allemaal wel niet druk om kon maken. Het feit dat je met je beugelbekkie naar die leuke jongen uit 3-havo heb gelachen (met sproeien). Het kon je wekenlang slapeloze nachten bezorgen en een acute vorm van pleinvrees. “Mam, ik voel me niet lekker, mag ik thuisblijven vandaag?”

Meer lezen van Saar?

Rubber, kapotje, vangkous: 18 synoniemen voor condooms

De minipil: de pil, maar met minder hormonen

Single in the City: how to handle hokkende vrienden

Beeld: picswe.com, GIPHY

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy