Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #2

door Saar

Terug in de tijd: want toen waren vraagrubrieken over sex heel gewoon. Een noodzaak zelfs. Toen we nog moesten inbellen om een internetverbinding te krijgen, leerden we over sex en relaties van tijdschriften als Fancy, Break-Out! en GIRLZ!. De real life verhalen en eyelinertips waren leuk, maar ons hartje ging vooral sneller kloppen van de bizarre vragen over sex en liefde. Ken jij deze verhalen nog? 

De Colafles

“Ik was laatst alleen thuis en had een avondje voor mezelf. Ik had wat drinken gepakt en wat lekkers. Het was al laat en er was niet veel meer op tv, dus ik besloot naar de sexzenders te gaan kijken. Ik raakte best opgewonden en zag de colafles staan. Toen besloot ik mezelf ermee te bevredigen. Het voelde erg fijn, maar de volgende ochtend kreeg ik erge steken in mijn vagina. Ik weet niet hoe dit komt, misschien doordat hij te diep zat, en aan de grote kant was. Wat kan ik tegen deze pijn doen? No way, dat ik naar de dokter ga met dit verhaal. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.”

Sexplek

“Ik heb een heel lieve vriend. We willen graag een keer sex hebben, maar we weten niet waar. Mijn moeder gaat bijna nooit het huis uit en bij hem is ook altijd iemand thuis. We wonen wel dicht bij een strand, maar dat is zo zanderig. Help!”

Betrapt

“Ik had een heel leuk vriendje. Hij vond mij ook erg leuk. We hadden al vijfenhalf jaar verkering. Nu ben ik 16 jaar en ben ik met hem naar bed gegaan. Eerst kleedde hij me uit tot ik niks aan had, niet eens een onderbroek. Ik stond, hij knielde op de grond. Eerst begon hij in mijn borsten te knijpen, daarna begon hij me overal te zoenen. Daarna knielde ik, deed zijn shirt uit en toen gingen we op bed liggen. Toen kuste ik hem en deed langzaam zijn broek en zijn boxershorts uit en toen gingen we onder de dekens. Toen ging ik op hem liggen, toen gingen we tongen en toen deden we het. Maar op dat moment kwam mijn moeder binnen. Ze zag ons. Ik mag nooit meer met hem omgaan en mijn moeder vindt me vreselijk, maar we schrijven nog wel brieven. Ik wil dat alles weer normaal wordt. Wat moet ik doen?”

Sperma slikken

“Ik heb een vriendje. Toen ik hem laatst pijpte, kwam er sperma in mijn mond. Help! Kan ik daar dood aan gaan of ziek van worden? Een pijpende girl”

Soa van mijn moeder?

“Ik ben een meisje van veertien en heb dezelfde kledingmaat als mijn moeder. Nu trekken we elkaars onderbroeken en T-shirts wel eens aan. Alleen, stel dat mijn moeder een soa heeft en ik trek haar onderbroek aan, is het dan besmettelijk? Ik zit hier zo mee dat ik geen ondergoed meer durf aan te doen (want zij doet het mijne ook wel eens aan). Kunnen jullie mij alsjeblieft helpen?”

Is vingeren normaal?

“Ik ben een meisje van 12 en ik heb altijd heel erg veel zin in sex. Ik heb mezelf al gevingerd en zo, maar ik wil meer dan dat. Ik wil met een jongen naar bed, maar ik heb nog geen vriendje. Ik vind wel een jongen uit mijn klas leuk, maar ik denk niet dat het wat zal worden tussen ons. Ik wil ook wel een dildo, maar daar heb ik niet genoeg geld voor en mijn ouders mogen het ook niet weten. Soms als ik ’s avonds niet kan slapen, zet ik de tv aan en kijk ik naar sex. Dan begin ik mezelf ook te vingeren in bed en dan kom ik klaar. Is het normaal dat ik mezelf al vinger? Want mijn vriendinnen hebben het nog nooit gedaan. Ik schaam me daar soms voor.”

Lengteverschil

“Ik ben verliefd op een jongen, maar ik weet niet of ik nou verkering met hem moet vragen. Hij is namelijk heel erg lang en ik ben heel erg klein. Ik ben bang dat het nooit iets kan worden als het verschil zo groot is. We schelen 17 centimeter. Kan dat wel?”

 

Meer sexvragen:

Waarom voelt beffen de ene keer fijn en de andere keer niet? – VrijVraag #25

Waarom veel mannen meteen knock-out gaan na de daad

Dus daarom die ochtenderectie!

Beeld: Unsplash, GIPHY

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy