15 quotes die mannen graag horen in bed

door Julia

Kun je op het gebied van dirty talk nog wel wat tips gebruiken? Wij geven je hierbij 15 quotes die mannen maar al te graag van je horen in bed.

Voor net dat beetje extra spanning tussen de lakens, is dirty talk de way to go. Maar hoe weet je nou wat werkt en vooral, wat niet? Gebruik een van deze uitspraken in bed en hij is als was in je handen.

#1 ‘Doe wat je wilt met me’

Behalve natuurlijk wat jij echt niet wilt doen, maar als je partner je goed kent dan weet hij wel wat wel en niet kan.

#2 ‘Klaar voor de tweede ronde?’

Behoeft geen uitleg.

#3 ‘Geef me een tik op mijn billen’

Je kunt er altijd nog aan toevoegen dat je stout bent geweest, maar vind je dit iets te porno dan is bovenstaand al genoeg.

#4 ‘Fuuuuuuuuck’

En dan bedoelen we de fuck waarmee je aangeeft dat het fucking lekker is wat hij doet. Mag trouwens ook een ander scheldwoord zijn, als het maar duidelijk is wat je er precies mee bedoelt.

#5 ‘Ik droomde vannacht…’

Vertel hem tot in detail over een sexdroom die je had, of iets waar je over fantaseert en hij in voorkomt.

#6 ‘Ik geef je toestemming om me wakker te maken voor sex’

Behoeft eigenlijk ook geen uitleg he?

#7 ‘Ik wil je proeven’

Dit kan natuurlijk verwijzen naar iets heel stouts (je wilt hem pijpen) maar je kunt ook refereren naar zijn mond, zijn tong.

#8 ‘Je ruikt zo lekker’

Als hij het idee heeft dat hij juist niet zo lekker ruikt, hij heeft net gesport of komt van werk, dan geeft dit hem echt een egoboost.

#9 ‘Dat was perfect’

Zeg dit net nadat je bent klaargekomen, en natuurlijk ook als je het meent. Mannen hebben ook een schouderklopje nodig, misschien zelfs nog wel meer dan vrouwen.

#10 ‘Neuk me’

Deze is vrij heftig, we know, maar in bed klinkt dit heel anders meer op z’n plaats zullen we maar zeggen. Kom uit je comfortzone en probeer het eens. Vind ie geweldig.

#11 ‘Ik vind je lul…’

Mooi, groot, geil etc. Als het maar iets positiefs is. Vrouwen praten over het algemeen niet over de penis van een man, tegen een man. Ja meiden onder elkaar wel, maar een man complimenteren over zijn penis, dat dan weer niet. En dat willen ze nou juist wel horen.

#12 ‘Ik wil je pijpen’

Hier kun je nooit de mist mee ingaan, works every time.

#13 ‘Ik ben heel wat met jou van plan’

Je kunt ook specifiek zeggen wat je met hem gaat doen, of je kunt hem verrassen. Tip: zeg het op fluistertoon, dat vinden veel mannen ontzettend geil.

#14 ‘Ik kom bijna’

Het liefst nog met gekreun erbij, maar dat is wat je meestal doet als je ook echt bijna klaarkomt. Dus ladies zeg dit niet als je geen orgasme voelt aankomen, want faken daar heeft niemand iets aan. En hoe moet hij anders leren om jou te laten klaarkomen? Juist.

#15 ‘Ik wil dat je me likt’

Of ‘Ik wil dat je me van achter neemt’, wat je ook lekker vindt zeg dat hij dat moet doen. Geef hem de opdracht, een vrouw in bed die weet wat ze wil vinden veel mannen super aantrekkelijk.

 

Belangrijk bij deze quotes is wel dat je ze met een bepaalde kracht in je stem uitspreekt, dus niet aarzelend. Vind je dat nou lastig? Oefen dan een paar keer, hoe vaker je het woord neuken zegt hoe normaler het wordt.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy