Erin en eruit: de half-nightstand is de nieuwste sextrend

door Lotte

Er is een tijd van komen en is er een tijd van gaan. Bij de meeste one-nightstands is het wel duidelijk dat het gaat om de sex en dat een uitgebreid ontbijtje er niet in zit. De avond ervoor heb je heerlijke, dronken sex, maar niemand zit te wachten op een ongemakkelijk gesprek bij het ontbijt over ditjes en datjes. In dit jaar is er een heuse ’trend’ ontstaan: namelijk de half-nightstand.

Steeds meer jonge mensen – of: “millennials” zoals we in de media genicknamed worden – skippen de overnachting na een potje casual sex. Ze gaan kort na de daad gewoon richting huis. Groot gelijk hebben ze. Als je allebei weet waar je aan toe bent, dan kun je maar beter die awkwardness vermijden in de ochtend. En je eigen bedje slaap toch veel lekkerder.

Half-night stand: alleen maar voordelen?!

In een vreemd bed, bij een vreemd persoon. Wakker worden met je make-up er nog op, want geen single vent heeft make-upremover in zijn badkamer liggen. Stinkende adem door gebrek van een tandenborstel. Geen schone kleren. En zoals eerder gezegd: het ongemakkelijke ontbijt. Dan kom je er al heel snel achter dat je een gevalletje wine of beergoggles had, want zo leuk is die jongen toch niet echt. En wat dacht je van de walk in shame in je glitterjurk met je uitgelopen mascara en scheve hairdo van de avond ervoor?

Behalve dan dat je het liefst gelijk in slaap valt na de sex (en omdat je bekaf bent na de hele avond stappen), zijn er bijna geen prés te noemen van overnachten na een eenmalig avontuurtje.

De half-nightstand. Ik ben voor. Jij ook?
Bron: HLN  / Beeld: Pinterest

 

Meer over casual sex:

Zo vermijd je een awkward onenightstand: do’s en don’ts

Sex date? Bij deze serie is de kans het grootst dat jullie van bil gaan

Eens? Het perfecte onenightstand material volgens vrouwen

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy