Dit is wat er met je lijf gebeurt als je geen sex meer hebt

door Julia

Je relatie is net op de klippen gelopen, of jij en je partner hebben om een bepaalde reden even geen sex; kortom je zit in een dry spell. Op het moment dat jij geen sex meer hebt gebeuren er allerlei dingen met je lijf, wat precies? Dat lees je hier.

 

Jezelf onthouden van sex, om wat voor reden dan ook, heeft zo de nodige gevolgen op je lichaam. Wist je bijvoorbeeld dat het invloed heeft op je hersenen? En dat het regelmatig hebben van sex een positieve werking heeft op je blaas? Sex is namelijk een goeie workout voor de bekkenbodem, het krijgen van een orgasme maakt de bekkenbodem sterker en dit gaat urineverlies tegen. Ook voor mannen heeft geen sex behoorlijk wat invloed op hun lichaam, wat dat precies is? Bekijk het in de video hieronder.

Het effect van stoppen met sex

Geen zin in sex

Soms ga je door een dry spell terwijl je in een relatie zit, omdat je even geen zin hebt in sex. Is dat echt zo? Of wil je wel zin maken? Dan heb ik wel wat tips voor je. Ga bijvoorbeeld met je lief op datenight. Veel stellen die in een lange relatie zitten doen dit niet meer of maar heel sporadisch. Daten is niet alleen voor in het begin, juist als je langer bij elkaar bent is het leuk om een avond samen uit te gaan. Of, koop een mooi lingeriesetje voor jezelf! Als je je sexdrive wilt verhogen is het belangrijk dat je je goed voelt over jezelf. En mooie lingerie helpt daarbij, benadruk je pluspunten en vraag daarbij advies aan je vriendinnen of de verkoopster. Meer tips lees je hier.

Bron: Elite Daily
Beeld: Pinterest

 

Meer feitjes over sex:

– Meer sex betekent een beter geheugen

– Sperma vergroot de levensduur

– Waarom sex in de winter extra chill is en gezond

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy