100 mensen over hun eerste solosex-ervaring

door Julia

Vorige week ging ik met de billen bloot, oke figuurlijk dan, in mijn solosex dagboek. Het is en blijft een teer onderwerp om over te praten, met name voor vrouwen. De enige oplossing hiervoor is om het juist bespreekbaar te maken, dat doen ook de makers van deze video.  Zij vroegen 100 mensen naar hun eerste solosex-ervaring.

 

What?!

Als de interviewer de vraag stelt: ‘Wanneer was de eerste keer dat je masturbeerde?’ Reageren de meesten mensen mensen verlegen, ze beginnen te giechelen, kijken heel moeilijk of reageren juist verbaasd. Ongemakkelijk dus, maar als het gesprek eenmaal op gang komt, gaat het makkelijker. En zo gaat het eigenlijk ook als je met vrienden of vriendinnen praat over solosex, het begin is vaak wat stroef maar als het eenmaal op gang komt dan komen de verhalen. Zo ook in het filmpje van Watchcut, om alvast een klein voorproefje te geven: veel van de vrouwen, maar ook mannen, waren zich er als kind niet van bewust wat ze deden. De mannen ‘speelden’ met hun penis, een noemde het zelfs een kietelgevecht, en de vrouwen masturbeerden met een knuffel. Grappig feitje is dat ze nog precies weten welke knuffel. Porno was nog niet echt aan de orde op die leeftijd, de meesten waren tussen de 7 en 15 jaar oud, dus gebruikten ze vieze blaadjes.

 

Bekijk hieronder de beelden waarin 100 mensen vertellen over hun eerste solosex-ervaring:

 

 

Jonger door solosex

Wist je dat je je vagina soepeler en strakker houdt, door jezelf regelmatig te verwennen? Net als de rest van je lijf veroudert namelijk ook je vagina. Met de jaren kan je vajayjay droger en minder soepel worden. Dit kan overigens ook gebeuren als je een tijdje minder zin hebt in sex. Maar, door regelmatig te masturberen kun je deze klachten voorkomen! Je schijnt hiermee de hersenen aan te zetten tot het verbeteren van de fysieke klachten. Het zorgt voor een betere doorbloeding in de vaginawanden.

 

Bron: YouTube Watchcut
Beeld: Pinterest

Meer over masturberen:

Vijf redenen waarom solosex beter is dan sex +1

10 redenen waarom solosex geweldig is

10 tips voor betere solosex

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy