Sexy verhaal: Een stukje van mezelf

door Alicia

Koude lucht trekt door de kieren van het kozijn richting mijn lichaam. Het langwerpige raam aan de kant van een steeg heb ik gesloten, maar de koelte van de opkomende winter schiet opdringerig langs het gebladerde hout rechtstreeks naar mijn eenpersoonsbed. Mijn slaapkamer is zo groot als de inloopkast bij Thomas. De muisgrijze muren zijn sfeerloos en in groot contrast met zijn villa in Haren. De kleine woonkamer, waar ik praktisch vanaf de bank in de pan kan roeren. De badkamer, smal en afgescheiden van de wasbak door een smoezelig gordijn. De straal van de douche heeft amper kracht en kabbelt zwakjes naar beneden. Het is alsof ik geproefd heb van hoe het leven kan zijn en nu terug ben bij af. Wat ooit mijn vertrouwde kamer was, waar ik me gelukkig voelde, lijkt nu niets meer waard. De Adventskalender die ik voor ons had besteld bij Easytoys staat nog ingepakt. Het leek me spannend Thomas dit cadeau te geven en de dagen voor kerst elke dag iets uit te pakken. De pakjes testen, ervan genieten en erom lachen op zijn kingsizebed.

Zijn gespierde lichaam staat nog zo sterk op mijn netvlies gebrand. Alleen al de gedachte aan hem, aan hoe we woonden zorgt ervoor dat ik mijn ademhaling maar moeilijk onder controle kan houden. Ik wil even terug in de tijd en zijn warmte voelen en ik open vak vierentwintig van de kalender. Het verrast me met een sexy ogende vibrator. Aandachtig bekijk ik het speeltje. Het is nieuw voor me en gehaast trek ik mijn joggingbroek uit. Ook de sweater verdwijnt en ik nestel me op het bed.

Mijn hand glijdt onder mijn hemdje, langzaam begin ik met het strelen van mijn borsten. Thomas wilde niet dat ik mezelf betastte, hij wilde dat ik altijd hunkerde naar hem. Het was een van vele kleine dingen die zo onschuldig leken. Ik was naïef.

Nu voel ik voor het eerst in maanden hoe mijn tepels hard worden door mijn eigen strelingen. Het voelt bevrijdend mezelf aan te raken zoals alleen ik dat kan en tegelijk denk ik aan Thomas. Ik stel hem teleur door dit te doen. Hij is nog niet uit mijn systeem, daarvoor was de relatie te intens. Als ik mijn ogen sluit, ruik ik hem. Dan zie ik zijn bedwelmende lichaam op me, ik voel hem in me. Langzaam zak ik weg in de roes van het verleden.

Het was aan het einde van de zomer en het derde jaar van mijn studie journalistiek aan de universiteit van Groningen. Uitgaan was daar een belangrijk onderdeel van. Ondanks het gure weer van de beginnende herfst dwaalden mijn vriendinnen en ik over de Grote Markt richting ons favoriete café.

Thomas was misplaatst die avond in café Het Feest. Hij viel op in zijn nette trui met overhemd eronder waar de kraag van bovenuit stak. Strak gesteven en in groot contrast tussen de lubberige T-shirts van de overige jonge studenten.

Stoïcijns stond hij achterin, zo ver mogelijk bij de dansvloer vandaan, nippend aan zijn whisky. Hij kwam niet verder dan de bar. Overmoedig door de nodige shotjes besloot ik precies ter hoogte van zijn plek een drankje te bestellen. Soepel wurmde ik me tussen hem en een man die me niet boeide en bestelde een gin en tonic.

"Jij komt hier niet vaak lijkt me."

Zelfs in het vage kroeglicht kon ik zien hoe donker zijn ogen waren. Scherp keek hij naar me, alsof ik een misdaad begaan had door hem aan te spreken. Zoiets was me nog nooit overkomen, meestal waren mannen blij als ik ze aansprak. Dan kreeg ik een domme grijns of hoopvolle blik.

"Zou je denken?" zei hij zonder een greintje emotie op zijn gezicht.

Was het cynisch bedoeld of grappig? Geen idee, en ik was niet van plan het af te wachten. Mijn redding kwam snel dankzij de barman. Ik bespaarde mezelf verdere afgang en liep met het drankje in mijn hand naar mijn vriendinnen en we mengden ons tussen de dansenden.

"Die knappe, rare vogel kijkt steeds naar je", zei mijn vriendin Hannah na een half uur hupsen.

Meteen wist ik over wie ze het had. Kennelijk had ik toch een bepaalde interesse in hem opgewekt. Er was niets te verliezen, hij maakte me nieuwsgierig en ik draaide me om zo luchtig mogelijk. Over de hoofden van studenten keek ik in de richting van waar hij stond. Onze blikken vonden elkaar en hij draaide zijn hoofd niet weg. Zo stonden we, geen idee hoe lang. Het leek alsof we de enige waren in de kroeg en alle anderen niet meer waren dan achtergrondmuziek. Ruis op onze lijn. Mijn bloed ging nog sneller stromen, ik was al warm van het dansen en die temperatuur steeg naar mijn hoofd. Die fysieke reactie maakte me duizelig, ik gaf me gewonnen en verbrak ons staren. Met klotsende oksels liep ik naar het toilet. Ik had behoefte aan een plens water in mijn gezicht.

Opgefrist en met bijgewerkte make-up liep ik weer naar mijn groep.

"Gaat het?" vroeg Hannah bezorgd.

"Ik heb werkelijk geen idee wat me overkwam."

"Zo heb ik je nog nooit gezien. Bizar", zei ze. Ze gaf me een glas water en we namen plaats aan de bar achterin, ver weg van de vreemdeling.

Langzaam kalmeerde ik, maar dat was van korte duur. De dame die achter de bar stond zette ongevraagd een gin en tonic voor me neer.

"Dat heb ik niet besteld", zei ik kortaf. Ik had ook wel genoeg alcohol gehad en was er wel aan toe naar huis te gaan.

"Van dat lekkere ding aan de voorste bar. Goed gedaan!" zei ze, net iets te hard naar mijn zin.

Een raar gevoel van trots raasde door me heen en gaf me nieuwe energie. Het was alsof ik een pilletje had genomen die adrenaline activeerde. Ik nam een slok van de kruidige drank die ineens anders leek te smaken. Moest ik naar hem toe, hem persoonlijk bedanken? Of afwachten tot hij naar mij toe kwam? Vanaf mijn kruk keek ik rond en scande de dronken menigte opzoek naar hem. Hij was weg. Teleurgesteld nam ik nog een slok van de gin. Weggooien was tenslotte zonde.

"Wat is dit?" vroeg Hannah. Er lag iets op de onderzetter waar zojuist mijn glas had gestaan.Een kaartje, matzwart en met ijzig zilveren letters. Thomas van Zomeren. Daaronder enkel een email adres en een telefoonnummer. Hannah keek met gesperde ogen naar me, ik slikte. Dit was een uitnodiging.

"Bel dan, of stuur een bericht", zei Hannah en ze wipte heen en weer op de barkruk nog enthousiaster dan ik.

"Misschien, morgen. Hij lijkt me niet het type dat graag wil wachten."

"Ik ben niet het type die keurig achter een man aan loopt", zei ik koeltjes. Het klonk stoer, geloofwaardig zelfs.

"Zullen we gaan?" vroeg ik. De kroeg voelde ineens bedompt aan.

Eenmaal thuis, alleen in op de kleine bank was ik ineens minder stellig over mijn eerdere woorden. Uit zelfbescherming had ik bij Hannah moeten blijven slapen. In plaats daarvan zat ik in mijn kille kamer naar een naam op een kaartje te staren met mijn telefoon in mijn hand.

Ik had je graag persoonlijk bedankt voor het drankje. Bij deze alsnog, Bedankt. Liefs, Elke.

Vier keer typte ik deze zin en wiste ik het weer. Uiteindelijk drukte ik met een trillende vinger op verzenden.

Zal ik een auto sturen om je te komen halen? Dan drinken we samen nog iets en kun je me persoonlijk bedanken. Thomas, aangenaam.

Niet helemaal het antwoord dat ik had verwacht en het voelde alsof ik opslag nuchter werd. Ik sloot mijn ogen, zoekend naar de juiste woorden in de duisternis. Maar het enige dat ik vond waren beelden van hem. Zijn haar, licht gekruld en glanzend. Zijn onberispelijke voorkomen, maar bovenal zijn scherp zakelijke houding. Alles aan hem riep vragen op waar ik een antwoord op wilde. Daar ging het me om. Het zou een mooi verhaal worden voor mijn eindopdracht. Dat maakte ik mezelf wijs toen ik zonder verdere overbodige tekst mijn adres typte. Meteen stuurde ik Hannah een bericht zodat ze wist wat mijn plan was.

De taxi reed door een groot hek de oprit op dat aan beide kanten was verlicht. Het leek eerder een straat en eindigde in een rotonde bij de ingang van het huis. Thomas deed de deur open en zag er meer ontspannen uit in zijn eigen omgeving. Zelf verlangde ik hier in dit afgelegen gebied weer naar de drukte van de stad.

"Welkom", zei hij en hij liet me voor gaan. De hal was ruimer dan mijn hele appartement en had een strakke open trap. Als een echte heer nam hij mijn jas aan en begeleidde me naar de woonkamer.

"Bedankt voor de gin. Je woont hier prachtig", zei ik en mijn hersenen maakte overuren door alle details in me op te nemen. Er kwamen zoveel vragen naar boven die pijlsnel door mijn hoofd schoten en ook weer verdwenen voor ik ze kon stellen. Alsof zijn aanwezigheid me monddood maakte. Hij vulde twee glazen met ijs en een goudgele vloeistof, vermoedelijk whisky.

Die nacht leek het alsof ik in de hemel was beland op een wolk aan zacht witte lakens nam hij me zoals ik nog nooit genomen was. Zijn grote handen ontdekte ieder centimeter van mijn tere lichaam terwijl hij zijn zachte volle lippen op de mijne zette. Nog nooit eerder had een man me zo vol bewondering aangeraakt. Hij nam de tijd, was niet ruig op zoek naar een orgasme waar hij later over zou kunnen opscheppen.

Zijn aandacht was volledig bij mij toen ik slaafs mijn benen spreidde en hem toegang gaf. Zijn grote in een condoom gehulde lid drong langzaam bij me naar binnen en het voelde alsof hij daar hoorde te zijn. Langzaam, te langzaam naar mijn zin bewoog hij in en uit me, mijn reactie peilend bij elke lichte stoot. Mijn handen gleden verkennend over zijn slank gespierde rug en ik kon het bijna niet bevatten dat ik werkelijk onder hem lag. Dat een man als hij niets liever leek te willen dan mij bevredigen. Ik duwde mijn nagels in zijn strakke billen, ik wilde hem aansturen sneller te bewegen. Hij begreep het, versnelde en liet zijn lichaam zakken zodat zijn bovenlichaam op me lag. Onze warmte, ons zweet vermengde zich met elkaar en het was bijna sereen toen hij het condoom in me vulde. Zijn lichaam plofte loom op de mijne. Even maar, helaas, ik wilde zo blijven liggen. Thomas had andere plannen.

Hij verwijderde het condoom en daalde af naar mijn bloeddoorlopen lippen. Hij likte en zoog, ik gilde het uit. Mijn lichaam kronkelde onhanteerbaar. Mijn benen zaten me in de weg, ik wilde ze bij elkaar duwen om mijn orgasme te laten komen en tegelijk wilde ik hem de ruimte geven zijn gang te gaan. Hij hielp me en hield met grote kracht mijn benen gespreid en ging ongehinderd door. Mijn lichaam kon niet anders dan zich gewonnen geven. Het was niet meer tegen te houden, zonder gene kreunde ik het eruit en kwam ik voor het eerst in mijn leven met gespreide benen klaar in het gezicht van de man die ik nog maar net had ontmoet.

Die nacht ging ik niet naar huis, en alle nachten daarna ook niet, tot ik mezelf had verloren in hem en vertrok. De vibrator voelt nog warm en rust op mijn gezwollen lippen. Het gouden apparaat leunt nonchalant tegen de binnenkant van mijn dijbeen en lijkt trots op het werk dat zojuist is geleverd. Mijn lichaam rilt nog van de inspanning. Langzaam kom ik weer in de realiteit, opgetogen dat ik een stukje van mezelf heb teruggevonden.

Nieuwsgierig geworden naar een adventskalender met 24 dagen aan spannende verrassingen? Deze Desire adventskalender ter waarde van €455,- shop je bij EasyToys voor maar €129,. Zo'n erotisch pakket is het beste perfecte cadeau om deze Kerst om samen tot elkaar te komen *wink wink*.

Beeld: Tumblr

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy