Koppels doen bekende kusscènes na

door Julia

We kennen ze allemaal, de bekende kusscènes uit de romantische films; The Notebook, Lady en de Vagebond, Spiderman en From Here To Eternity. Maar hoe gaat dat als echte koppels deze filmkussen uitvoeren?

Buzzfeed kwam op het idee om de kusscènes na te spelen, maar dan met echte stelletjes. Is de filmkus net zo makkelijk te realiseren als er in de films wordt getoond? Vier koppels gingen de uitdaging aan, waarvan drie hetero stellen en een lesbisch stel.

Ondersteboven en rollend door de branding

De twee vrouwen kregen de opdracht om de zoenscène na te spelen uit het romantisch drama From Here To Eternity, een film uit 1953. De scène speelt zich op het strand af, waar acteur Burt Lancaster actrice Deborah Kerr een innige kus geeft. Het tweede koppel mag een van de meest bekende kusscènes nadoen; de kus ondersteboven tussen Peter Parker en Mary Jane Watson. Het derde stel mag ook een populaire filmkus tot uitvoering brengen, namelijk de intense zoen tussen Noah Calhoun en Allie Hamilton uit de zeer romantische boekverfilming The Notebook. En last but not least, krijgt het vierde koppel de opdracht om de oh zo schattige kusscène te imiteren uit de Disney-film Lady en de Vagebond. Ja, met een vol bord spaghetti en al.

Bekijk hier hoe deze vier stellen de kusscènes op een hilarische wijze nadoen.

 

 

Je kunt het ontkennen, maar ieder meisje droomt ervan om in het echte leven een keer zo’n romantisch moment mee te maken. Of het nu gaat om een kus in de stromende regen zoals die van Allie en Noah, hete sex als de scène uit Titanic waarin Jack en Rose hun eerste keer in de auto beleven, of zoals Anastasia worden opgetild en tegen de muur aan worden gesmeten net als in Fifty Shades of Grey. Super cliché, maar stiekem worden we er allemaal wild van.

Bron: Buzzfeed
Beeld: Pinterest

Meer over films lees je hier:

7 hete filmclichés waar we stiekem van dromen

De 7 meest sexy filmpersonages

Top 5 meest sexy filmscènes ever

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy