Gevaarlijke standjes kunnen penisbreuk veroorzaken

door Lotte

Je zou het misschien niet zeggen, maar er zijn wel degelijk gevaarlijke standjes waarbij zijn penis, wanneer er te veel druk op komt zelfs kan breken! Een penis breken? Ja helaas, het is mogelijk dat een penis breekt tijdens een vurige vrijpartij. Er ontstaat dan eigenlijk een breuk in de witachtige teelbalschede, dat is het membraam wat rond de zwellichamen van de penis zit. Wil jij er zeker van zijn dat zijn gereedschap geen scheurtjes gaat vertonen? Sluit dan onderstaande gevaarlijke standjes uit…

Gevaarlijke standjes top 3

In drie Braziliaanse ziekenhuizen werd onderzoek gedaan naar penisbreuken. In totaal waren er 63 deelnemers die in de afgelopen 13 jaar in het ziekenhuis zijn beland met een penisbreuk. Daaruit bleek dat de meest breuken veroorzaakt werden door onderstaande standjes.

1. Cowgirl

Dit is duidelijk de nummer 1 van de gevaarlijke standjes. Bij dit standje gaat de vrouw bovenop, dat betekent dat het hele lichaamsgewicht op zijn penis leunt. Dit heerlijke maar gevaarlijke standje zorgt voor bijna 50% van alle penisbreuken. Misschien toch maar twee keer nadenken bij dit standje?

2. Doggystyle

Dit gevaarlijke standje is iets meer voor de hand liggend. Wanneer de druk op de penis hoger wordt is de kans groter op een breuk, je kunt je voorstellen wanneer er even verkeerd gemikt wordt daarachter dat daardoor de verhoogt wordt. Doggystyle zorgt mede daarom ook voor 29% van de penisbreuken.

3. Missionaris

Dit populaire standje lijkt heel onschuldig, maar zorgt toch nog voor 21% van de penisbreuken. Wel zal de populariteit van het standje hier zeker invloed op hebben. Maar ondanks dat dit standje onderaan staat van de gevaarlijke standjes is het niet geheel onschuldig.

Wil je weten waar andere standjes wel goed voor zijn? Kijk dan naar het artikel: 5 X SEX WORK-OUTS

De uitslag van dit onderzoek werd geplaatst in het tijdschrift Advances in Urology.

 

Bronnen: cornellurology, medipedia

Beeld: Pinterest

 

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy