De K(L)ETSPODCAST #10: Truth or Drink op de eerste date

door Esther

De K(L)ETSPODCAST bestaat al weer twee maanden. Elke week op woensdag is een nieuwe aflevering op Spotify verschenen met mij – Esther – en mijn wisselende co-host. Vandaag verschijnt alweer de 10e aflevering, daarom vond ik het tijd voor iets spannends.

Truth or drink

Voor de 10e aflevering gaat Es “Truth or drink” spelen met Freek: haar date. Er worden spannende vragen gesteld en juicy antwoorden gegeven wat af en toe voor wat ongemakkelijke momenten zorgt. Als één van de twee een vraag niet wil beantwoorden, nemen ze een shotje met als gevolg dat Es en Freek langzaamaan wat losser worden…

Luister DE K(L)ETSPODCAST

Wil je DE K(L)ETSPODCAST als eerste luisteren? Je kunt ons volgen op Insta, Spotify of AppleMusic om zo gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwe uploads. Afgelopen weken praatte Es met verschillende kletspartners over daten, trio’s, vreemdgaan en nog meer sappige onderwerpen.

In DE K(L)ETSPODCAST mag en kan alles gezegd worden en we beginnen elke aflevering met de vraag: “Wanneer heb je voor het laatst geketst en was het lekker?”. Je luistert mee met een eerlijk, openhartig en herkenbaar gesprek. Er wordt gelachen, advies gegeven en de nodige vunzige details gedeeld.

Laat ons weten wat je van deze podcast vond en of je meer “Truth or drink” afleveringen zou willen horen!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy