Sexy verhaal: Tintelend effect (+Podcast)

door Rouze

Smaakt dit naar meer? De rest van de serie lees of luister je via Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang).

Mijn telefoon mik ik net in een hoek van de bank wanneer er al een berichtje terug binnenkomt. Hij is snel vandaag. Ik graai mijn telefoon tussen de kussens vandaan en bekijk zijn antwoord. Mijn bericht was allesbehalve subtiel. Het is tijd om mijn nieuwe glijmiddel uit te proberen en ik wil dat hij daarbij helpt. Volgens de reviews schijnt het tintelende effect je geiligheid naar een next level te brengen. Eigenlijk doe ik hem dus een plezier. 

Amper tien minuten later gaat mijn deurbel. Ik laat mijn badjas nonchalant over mijn ontblote schouder vallen en doe dan open. 

‘Leuk dat je aan mij denkt Moon.’ Zegt hij zodra hij mijn ogen terug naar boven heeft gevonden.

Lachend trek ik hem naar binnen en druk een stevige zoen op zijn volle lippen. Iedereen verdient een man als Jordan binnen handbereik. Die goeie kop met haar, sterke kaaklijn, ondeugende ogen en dat sterke lichaam. Bovendien staat Jordan altijd paraat. Letterlijk. 

Mijn tong dringt zijn mond binnen en begint opgewonden over die van hem te strelen. Tussen ons in voel ik zijn stijve tegen me aandrukken.

‘Zal ik eerst even mijn jas uitdoen.’ Mompelt hij terwijl ik mijn tanden in zijn onderlip zet. 

Abrupt laat ik los en kijk hem aan. 

‘Doe alles maar uit’ antwoord ik en ik laat mijn badjas op de grond vallen. 

Wild banen we ons een weg richting mijn slaapkamer terwijl steeds meer van zijn kleding mijn vloer siert. Ons gezoen is overgegaan in gehijg. Ik ben opgewonden en het vooruitzicht aan wat gaat komen is bloedgeil. 

‘Waar is het?’ Vraagt hij zodra hij me op bed heeft gegooid. 

Buiten Adem en oververhit wijs ik naar het flesje op mijn nachtkastje en blaas een plukje haar uit mijn gezicht. Behendig en tergend langzaam drukt hij op het pompje van het flesje en laat een spoor van glijmiddel achter op mijn rechterbovenbeen. Het voelt koud en het bezorgt me instant kippenvel. Het spoor gaat verder omhoog, langs mijn zij, richting mijn borsten en cirkelt plagend om mijn tepels. Ik kreun van opwinding. Ik kan het niet tegenhouden. Jordan lacht, grijpt een borst vast en plaatst mijn tepel tussen zijn tanden. Hij zuigt zacht voordat hij zijn tong plat en sterk over mijn tepel laat gaan en me hongerig aankijkt. Dan spuit hij het glijmiddel riant over mijn beide borsten en begint ze te masseren. Zacht en dan weer wat harder. Hmmm. Rond mijn tepels verzamelt hij extra veel en binnen no time voel ik het tintelende effect. Het is bijna overweldigend. 

‘Meer’ hijg ik, ‘ik wil meer.’

Mijn handen klampen zich vast aan de lakens en bij iedere masserende beweging die hij langs mijn tepels maakt, begin ik meer en meer te kronkelen. De strook die op mijn bovenbeen zit tintelt inmiddels ook aardig en ik verlang ernaar om het uit te smeren richting mijn gevoelige plek. Daar waar het warm en vochtig is. 

Na een paar minuten mijn tepels te hebben geteased dwaalt hij eindelijk af richting mijn kut. Plagend masseert hij eerst mijn bovenbenen. Bij iedere haal komen zijn vingertoppen steeds dichter bij mijn schaamlippen, tot ze er uiteindelijk zacht tegenaan tikken. O god. Laat hem alsjeblieft naar binnen gaan. 

Mijn lichaam glinstert in het licht en op iedere centimeter bevindt zich kippenvel. Kippenvel en brandende verlangens. 

Met een van mijn handen bespeel ik mijn linker tepel terwijl hij druppels glijmiddel op mijn clit laat vallen. Het is verkoelend en heet tegelijk. Met zijn duim begint hij het gladde spulletje te verspreiden. Het mengt zich moeiteloos met mijn nattigheid. Als vanzelf lift ik mijn kont wat van het bed. De meest subtiele hint om aan te geven dat hij toegang krijgt en ik niet kan wachten tot hij deze neemt. Jordan is dan misschien niet meer dan mijn seks op bestelling, maar hij kent mijn tactieken als geen ander.

Steeds wilder draait zijn duim tegen mijn clit en ook daar begint de tinteling het over te nemen. Het lijkt of alle aandacht richting mijn clit wordt gebracht. Het is onmogelijk om te negeren en net wanneer ik denk dat het niet heftiger kan, brengt hij twee vingers naar binnen. 

‘Je bent nat Moon. Zo lekker.’

Ongecontroleerd kreun ik om hem aan te moedigen. Zijn vingers begraven zich steeds dieper en bewegen om en om. Wanneer ik naar beneden kijk zie ik zijn ondeugende blik. Hij gaat me likken. Stevig drukt hij zijn tong tegen mijn hitte en ik sluit genietend mijn ogen. 

‘Hmm’ kreunt hij opgewonden met me mee terwijl hij zijn vingers terugtrekt en verder naar achteren laat glijden. Zijn vingertop drukt nu tegen mijn achterste. Alles down under tintelt en mijn tepels lijken te branden. Hij positioneert zich tussen mijn benen. Bekijkt mijn glimmende lichaam nog eens goed, vanaf mijn ogen tot aan mijn clit die inmiddels gewillig vooruit prikt. 

‘Meer?’ Vraagt hij hees vanonder zijn wimpers.

‘Meer’ bevestig ik. 

Weten hoe dit afloopt? Ga naar Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang.)

Gesponsord door Rouze

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy