Speeltje van de maand: Satisfyer Mono Flex

door Lotte

Nieuwe maand, nieuw speeltje om uit te proberen! Dit keer in een toy van Satisfyer aan de beurt. Deze ken je vooral vanwege de betaalbare luchtdruk vibrator, de Satisfyer Pro 2. Het Duitse merk heeft nog meer heerlijk speelgoed, zoals de Mono Flex.

Waarom een tarzan vibrator?

Tarzan, ook wel rabbit vibrator genoemd, is een vibo met twee delen: één voor op je clitoris en één voor in je vagina. Dat betekent dus dat je kunt genieten van dubbele stimulatie. Maar je kunt ‘m net zo makkelijk alleen op je clit zetten. Wel zo handig.

satisfyer mono flex

Over de Satisfyer Mono Flex

De Satisfyer Mono Flex verwent zowel de clitoris als de G-Spot met sensuele trillingen – en dat ook nog eens via de app! De Rabbit vibrator is gemaakt van hoogwaardige, flexibele volwaardige siliconen, die zich soepel aanpast aan je contouren en de intense trillingen bijzonder intensief overbrengt op je hotspots. De trillingen kunnen intuïtief worden geregeld via het bedieningspaneel of de gratis Satisfyer Connect App. Je kunt de app niet alleen gebruiken om Mono Flex op afstand te bedienen, maar je kunt ook nieuwe trilprogramma's maken of deze koppelen aan je favoriete afspeellijst op Spotify. De mogelijkheden zijn eindeloos!

satisfyer mono flex

Satisfyer Mono Flex op een rijtje:

 • Luxe G-Spot vibrator
 • Zachte siliconen
 • Met aparte clitorisstimulator
 • 2 Motoren
 • 5 Vibratiestanden
 • Te koppelen aan speciale app
 • Mogelijkheid om talloze vibraties te creëren
 • Eenvoudig te bedienen
 • Oplaadbaar met USB-Kabel
 • Verkrijgbaar in 3 kleuren
 • Kleur: rood, roze en wit

Prijskaartje: €49,95 bij EasyToys.nl.

Onze mening

Eerste indruk

“De meeste tarzan of rabbit vibo’s hebben allerlei lelijke toeters en bellen als parels en strass-steentjes en zijn gemaakt van zo’n doorzichtig glibberige materiaal. Deze Satisfyer is clean and classy. Ik ben er echt dol op. Een konijn of dolfijn op je vibo is misschien leuk als je 16 jaar bent, maar als 32-jarige zie ik zo’n sleek design veel liever in mijn nachtkastje liggen. De verpakking eromheen is ook erg leuk bedacht. Het is lekker vrolijk en toegankelijk. De hygiënezegel is heel slim, maar ik vind dit deel van de verpakking wel wat goedkoop ogen. Een hygiëne sticker had ook gekund, toch?

Ik zie op de verpakking ook dat er een app bij is?! Wow, ik ben daar wel erg nieuwsgierig naar.”

Standen en trillingen

“De Mono Flex ligt heel lekker in de hand. De toy is superzacht en voelt net zo sensueel als hij eruitziet. De trillingen beginnen zachtjes, maar kun je lekker hard opvoeren. Dat is goed gedaan, want niet elke vrouw houdt van snoeihard. De verschillende standen zijn ook heel fijn. Je hebt natuurlijk de consistente trillingen, maar er zijn ook golvende vibraties en vibraties die stimulatie tussen beide motoren afwisselen. Die laatste optie is mijn favoriet! De trillingen en standen kun je eenvoudig bedienen met de knoppen op de toy, maarrr dat kan ook via de Connect app. Uiteraard heb ik die ook geïnstalleerd. Door simpelweg te tappen op het scherm kun je de standen en trillingen aanpassen. Dit werkt een stuk handiger, want je kunt veel sneller en directer afwisselen. Je kunt zelfs je eigen trilpatronen maken en het koppelen aan je favoriete seksnummer uit je Spotifylijst. Briljant!

Een lieftallige partner kan de toy ook bedienen met de app. Hoe spannend is dat?! En ideaal in deze corona-tijd, als je het mij vraagt.

Ik was van te voren bang dat deze toy veel geluid zou maken. Dubbele motoren, dubbel zoveel geluid? Gelukkig valt het me mee. Omdat ik huisgenoten heb, vind ik dat wel belangrijk. Dus ik heb het getest door ‘m trillend onder mijn dekens te leggen en dan buiten mijn deur te staan. Ik hoorde helemaal niks!”

Must have?

“Iedere vrouw MOET echt een tarzan vibrator in haar nachtkastje hebben. Als het aan mij ligt tenminste. Als je zin hebt in dubbele stimulatie en om meer ‘gevuld’ te voelen, kun je beiden delen gebruiken. Je kunt ‘m net zo gemakkelijk gebruiken om enkel je clit te stimuleren. Dan laat je één van de twee delen gewoon rusten tussen je schaamlippen. De grootste pluspunten aan deze toy zijn voor mij de app en het feit dat-ie fluisterstil is.”

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Beeld: Satisfyer/EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy