Julia & Jason

door Esther

Het is vrijdagavond en twee van mijn vriendinnen gaan net de deur uit. We hebben gezellig gegeten en meer dan genoeg wijn gedronken. Samen met mijn huisgenootje blijf ik achter. Ik verdeel het laatste beetje wijn in de fles over onze glazen en ga tegenover haar zitten.

“Ik heb zo’n zin om nog even de deur uit te gaan.” zeg ik zuchtend. “Normaal zouden we na zo’n etentje gewoon nog even richting Leidseplein gaan….”

Ze knikt maar ik zie aan haar ogen dat ze moe is en eigenlijk gewoon lekker naar bed wil. Op hoop van zegen pak ik mijn telefoon. Ik check wat stories om te kijken of anderen nog de hort op zijn en scroll door mijn dm’s en Whatsappberichten. Julia, een oud-collega van me die eigenlijk gisteravond nog langs zou komen, stuurt me dat haar planning in de soep gelopen was en dat ze er graag bij had willen zijn.

“Wat spook je nu uit dan, mop?” vraag ik.

“Mijn scharrel is met drie vrienden en vraagt of ik die kant op wil komen, maar heb niet zo’n zin om in m’n eentje tussen de mannen te gaan zitten” stuurt ze terug.

Julia heeft sinds kort een scharrel waar ze meer dan tevreden over is. Ze noemt hem ‘haar seksgod’ en kan niet ophouden over zijn prachtige, gespierde lijf. In mijn ervaring hebben seksgoden vaak ook leuke vrienden dus nodig ik mezelf uit.

“Ik heb wel zin om mee te gaan hoor, als je wil.”

Niet veel later fietsen Juul en ik richting de Pijp. De mannen hebben net een soort kerstdiner gehad met elkaar en drinken nog een baco als afsluiter. Als we binnenkomen, zit de sfeer er al goed in. We worden hartelijk ontvangen door Jason, de scharrel van Julia en krijgen direct een groot glas bacardi cola in de hand geduwd. We proosten met z’n drietjes en ik zie hoe hij me van top tot teen bekijkt en vervolgens goedkeurend knikt naar Julia.

Ook al zijn Julia en Jason niet heel serieus aan het daten, de passie druipt er vanaf. Er hangt continu seks in de lucht als die twee met elkaar aan de praat zijn en tussen het geklets door wordt er dan ook veel getongd. Na hun zoveelste kus, begint Jason aan me uit te leggen hoe ontzettend goed Julia wel niet kan zoenen.

“Anders probeer je het gewoon een keer.” zegt hij ineens.

Ik kijk hem verbaasd aan, maar als Julia voorzichtig een pluk haar achter mijn oor doet en me verleidelijk aankijkt, wordt me duidelijk dat Jason meent wat hij zegt.

Julia leunt voorover en ik sluit mijn ogen. Ik moet even wennen als haar zachte lippen de mijne raken. Zoenen met een vrouw is zo veel zachter en verfijnder dan met een man. Haar tong verkent eerst voorzichtig mijn lippen tot mijn mond als vanzelf een beetje open gaat en mijn tong de hare vindt. Zelfs haar tong voelt zacht en vrouwelijk en ik kan het niet laten met mijn nagels over haar bovenbeen te gaan. Onze tedere zoen smaakt naar baco maar vooral naar meer dus als ze haar hoofd weer terugtrekt, ben ik een klein beetje teleurgesteld. Ze kijkt me aan met haar ondeugende ogen en draait zich vervolgens weer om naar Jason die van dichtbij heeft meegekeken hoe Julia en ik elkaar zojuist een heel stuk beter hebben leren kennen. Ik kijk op mijn beurt toe hoe zij zoenen en merk dat ik kriebels in mijn buik krijg. Wat er vanavond ook gaat gebeuren, ik vind het nu al spannend en leuk.

Als ze uitgetongd zijn, springt Julia op en grijpt mijn hand.

“Ik wil dansen.” zegt ze terwijl ze me zwoel aankijkt. De muziek die de mannen draaien, is precies waar ik van houd. Ik beweeg zonder na te denken op de beat en zie Julia steeds dichterbij me komen. We dansen intiem tegen elkaar aan en het lijkt wel alsof we allebei niet van elkaar af kunnen blijven. Haar handen glijden over mijn jurk en blijven extra lang hangen op mijn kont. Ik grijp haar bij haar taille en laat mijn vingers heel even onder haar shirtje glippen. Haar huid is zijdezacht en ik moet hard mijn bed doen om haar niet ter plekke uit te kleden. Ik merk dat ik inmiddels niets liever wil dan haar hele lichaam ontdekken. Ik verlang ernaar om haar huid op de mijne te voelen en haar tong nog eens te proeven.

Terwijl ik me probeer in te houden niet de kleren van Julia’s prachtige lijf te rukken, steelt Jason haar ineens weer bij me weg. Ik kijk toe hoe hij haar gretig zoent en kan niet ontkennen dat het me opwindt dit knappe stel zo bezig te zien. Het is van mijlenver te zien dat Jason en Julia een superintense chemie hebben. Als je die twee samen ziet, kan je niet ontkennen dat de vonken er vanaf springen. Ik ga weer even op de bank zitten en kijk hoe Julia en Jason samen dansen. Op het moment dat mijn drankje op is en ik net wil opstaan om een nieuwe te halen, komt Julia op me af gelopen. Ik zet snel mijn glas neer en leun achterover terwijl zij steeds dichterbij komt. Ze plant haar knieën aan weerszijden van mijn benen en beweegt haar lichaam op het ritme van de muziek tegen me aan.

Ik voel haar borsten tegen de mijne aanwrijven en merk dat ze haar schaambeen steeds meer tegen mijn benen aan beweegt. Als ze me weer zoent, merk ik dat ook zij flink opgewonden is. Ik grijp met mijn handen haar strakke kontje beet en duw haar net iets dichter tegen me aan. Even vergeet ik dat ik in de woonkamer van een vreemde zit met een stuk of acht mensen om me heen en denk ik alleen aan haar en hoe graag ik haar nu wil. Net als ik helemaal opga in het moment, voel ik ineens een derde hand op mijn arm. Verschrikt kijk ik naar rechts en zie Jason.

“Gaan we dit doen, dames?” vraagt hij met hese stem.

Ik kijk van hem naar Julia en weer terug en weet even niet wat ik moet zeggen. Ik neem aan dat hij doelt op een trio en kan niet ontkennen dat dat zeker iets is waar ik op dit moment voor opensta. Ik wil Julia zo graag, dat ik haar zelfs zou willen delen met Jason maar bedenk me ook dat het niet alleen aan mij is.

“Ik vind jullie allebei prachtig,” zegt Juul. “Maar ben er niet klaar voor om jullie te delen.”

Teleurgesteld maar ergens ook weer een klein beetje opgelucht, zucht ik. “Dat snap ik wel, schat.” zeg ik uiteindelijk en glimlach naar mijn vriendin. Jason leunt voorover en kust Julia terwijl ze nog op mijn schoot zit. “Dan gaan we nu nog even dansen met z’n drietjes en ga jij daarna lekker met mij mee,” zegt hij tegen haar.

Jason pakt onze glazen van het tafeltje en loopt ermee naar de keuken om nog een laatste baco voor ons in elkaar te flansen. “Volgende keer.” fluistert Julia in mijn oor en geeft me snel nog een kus voordat ze opspringt en weer begint te dansen.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy