Sexy verhaal: Extra work-out (+podcast)

door Saskia

Vol goede voornemens parkeer ik mijn auto in de nogal creepy garage onder de sportschool. Gewoontedier als ik ben, zet ik hem helemaal achteraan. Bij dat hoekje waar de wietlucht van spijbelende tieners nog hangt. Ik ben twee weken niet geweest dus het werd tijd om de draad weer eens op te pakken. Omdat ik een diepe haat voor cardio heb ontwikkeld, hield ik me de laatste tijd meer bezig met gewichten. Ook al was dat nogal een overwinning. Hoe cliché het ook klinkt, in de sportschool is het bij de krachttoestellen vooral een mannenwereld. Die enkele vrouw die je tegenkomt weet zó goed wat ze doet dat ze me meer intimideert dan de mannelijke kleerkasten.

Inmiddels had ik het perfecte uurtje gevonden om te gaan, waarin ik voornamelijk tussen de 70-jarige mannetjes sta die zelf ook genoeg hebben aan alleen de stang zonder gewicht.

Ook vandaag volg ik gewoon een programma via een app van mijn telefoon, zodat ik zelf niet hoef na te denken welke volgorde van oefeningen logisch en effectief is. Tijdens de leg press zie ik in mijn ooghoeken die ene indrukwekkende gast, die hier ook altijd is rond dit tijdstip. Hij is afgetraind, maar niet overdreven. Groot, maar niet te. Breed, maar nog wel dat het mooi is. Ik heb het niet zo op die heel gespierde bodybuilderachtige mannen. Deze is precies goed. Een heel licht tintje, gemillimeterd haar en extreem blauwe ogen. Tijdens mijn rust kruisen mijn ogen die van hem en we glimlachen even naar elkaar. Ik voel gelijk de zenuwen door mijn hele lichaam en mijn wangen gloeien. Snel wend ik mijn hoofd af en probeer ik me weer te focussen op mijn oefeningen, maar dat lukt voor geen meter. Waar ik ook ben, elke keer zie ik hem in mijn blikveld. En als ik hem even niet zie, ga ik gelijk naar hem op zoek.

Als mijn oefeningen erop zitten pak ik mijn tas uit het kluisje. Ik kijk rond of ik hem nog ergens zie, maar opeens is hij verdwenen. Ik voel een soort van teleurstelling, al zou ik niet weten wat ik had moeten doen als hij er nog wel was geweest. Naar hem toe gaan zou ik nooit doen; wat zou ik in godsnaam moeten zeggen. Nee, daar ben ik veel te ongemakkelijk voor.

Ik loop de verlaten garage weer helemaal door en ben bijna bij mijn auto als ik iemand achter me hoor: “Hé!”

Ik draai me om en zie de megaknappe jongen uit de sportschool vlak achter me staan. Ik voel mijn hart in mijn keel kloppen.

“Hi”, antwoord ik een beetje verlegen terug.

“Ik miste je al in de sportschool de laatste tijd, maar je bent er gelukkig weer.” Voordat ik kan antwoorden doet hij nog een grote stap naar mij toe en steekt zijn hand uit: “Ik ben Benjamin trouwens. Hi.”

Ik schud nog steeds een beetje twijfelend zijn hand en stel me ook voor. Ik wil zijn hand weer loslaten, maar hij blijft me vasthouden.

“Sorry, maar je bent gewoon zo lekker. Ik wilde niet het risico lopen je weer zo lang niet te zien,” gaat hij verder.

Ik weet niet wat me overkomt. Wekenlang zit ik hem al te observeren en de wildste fantasieën zijn al door mijn hoofd geschoten, maar dat waren heel veilige fantasieën. Dit is echt, hij staat hier echt. Hij heeft echt mijn hand vast en hij zegt echt hardop dat ik lekker ben. Wel credits voor hem dat hij er geen doekjes om windt.

“Dank je, denk ik”, antwoord ik, naar onze handen kijkend die elkaar nog steeds vasthouden. Hij doet nog een stap naar voren, zijn gezicht is nog maar een paar centimeter verwijderd van die van mij.

“Serieus. Je leidt me ontzettend af daarbinnen.”

“Hmm, ik had precies hetzelfde”, weet ik uit te brengen.

Hij lacht zijn perfecte tanden bloot en legt één hand op mijn bil en één op mijn achterhoofd. Hij komt dichterbij en onze lippen vinden elkaar. We zoenen, eerst aftastend en onwennig, maar dan gretig en vol opwinding. Ik laat mijn tas uit mijn handen vallen zodat ik hem ook kan vastpakken en we gaan volledig in elkaar op.

“Dit wilde ik echt al heel lang doen,” fluistert hij tijdens een adempauze. “Fuck, ik heb zin in je. Ik wil dat lekkere lichaam van je.” En hij zoent me nog een keer diep. Ik wil iets terugzeggen. Zeggen dat ik hier ook al zo lang naar verlang, dat ik wil dat hij me hier en nu neemt. Maar het lukt me niet om woorden te vormen dus grijp ik hem vast en zoen ik hem terug als instemmend antwoord.

Hij duwt me zachtjes naar achter, het hoekje om. Met mijn hand ga ik over zijn broek en ik voel hoe hard en groot hij is. Ik kijk hem enigszins verwonderd aan en hij kan een glimlach niet onderdrukken. Dan draait hij me in een vloeiende beweging om en glijdt hij met zijn hand in mijn legging. Met zijn vingers masseert hij eerst de buitenkant en glijdt dan over mijn clit naar binnen.

“Hmm, wat ben je heerlijk nat. Precies zoals ik me had voorgesteld”, fluistert hij in mijn oor.

Ik laat mijn ingehouden adem ontsnappen en antwoord: “Neem me.” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij trekt zijn lul uit zijn broek.

“Heb je..” Ik hoef mijn zin niet af te maken, want als ik achterom kijk zie ik dat hij al bezig is met een condoom erom te doen. Ik trek ondertussen mijn legging naar beneden en krijg met moeite mijn benen ver genoeg uit elkaar zodat hij in me kan glijden. Ik kreun van genot en vergeet compleet dat we in een garage staan als hij zijn hand op mijn mond drukt. We horen voetstappen en even stopt hij met bewegen, totdat we een autodeur horen dichtslaan. Dan gaat hij verder en stoot hij diep in me. Ik voel dat ik bijna kom en gebruik mijn vingers voor dat laatste zetje. Met zijn hand nog steeds op mijn mond en zijn andere arm om mijn middel, houdt hij me overeind. Dan verhoogt hij zijn tempo en komt hij vrij snel ook klaar.

Ik trek snel mijn legging omhoog en leun met mijn rug tegen de muur aan om uit te puffen. Als hij ook weer aangekleed is, kijkt hij me aan. Hij doet zijn mond open, maar sluit hem dan weer zonder iets te zeggen. Ik verlos hem uit zijn lijden en beweeg naar hem toe. “Ik zie je wel weer hè.” Ik moet op mijn tenen staan om hem een laatste kus te geven. Onze lippen raken heel licht voordat ik mijn voeten weer op de grond laat zakken. Zonder hem verder nog aan te kijken loop ik richting mijn auto. Onderweg pak ik mijn tas van de grond en voordat ik instap kijk ik nog één keer achterom. Hij leunt tegen de hoek van de garage en kijkt me verbaasd na. Ik steek mijn hand naar hem op en stap dan in. Ik rijd weg, me afvragende of ik hem ooit nog op dit tijdstip bij de sportschool zal zien.

Beeld:

2 reacties

Gerard 16 februari 2020 - 23:34

Jammer dat er geen moeite voor gedaan wordt om iets bijzonders daarvan te maken en dat in plaats ervan gebruik gemaakt wordt van clichés.
Konden ze niet een minder saaie stem vinden?

Beantwoord
Lotte 19 februari 2020 - 10:12

Hi Gerard,
Jammer om te horen, maar meningen verschillen!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy