Stevige borsten in 4 stappen

door Lotte

Hangen jouw boobs er af en toe maar wat slapjes bij? Je borsten kunnen wel wat extra pampering gebruiken. Ik heb hier de 4 beste tips voor je!

Moisturize!

Zit je graag aan je eigen boobies? Dat is mooi! Want voor stevigere borsten hoor je elke dag in te smeren met een vitamine E-crème. Dit goede goedje verbetert de elasticiteit van de huid en – je raadt het misschien al – dat zorgt ervoor dat de huid stevig en soepel blijft.

Vitamine B(oob)

Vitamines kun je smeren, maar voor een dubbel sterk effect let je ook op wat je eet. Vitaminen die bijdragen aan de ‘conditie’ van je borsten zijn: A, B, C en E. Deze zijn belangrijk voor de aanmaak van collageen en elastine. Net als zink, jodium en selenium. Ook enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren waaronder omega-3- en omega-6-vetzuren zijn toppers om de huid rond je borsten healthy te houden. Je kunt deze vitaminen, mineralen en vetzuren natuurlijk zoeken in voeding of via supplementen.

stevige-borsten-tips

No jojo

Heel veel afvallen in een korte tijd kan er ook voor zorgen dat je tietjes er wat pips bijhangen. De huid rondom je boezem is namelijk nog niet gewend aan jouw nieuwe figuurtje. Je huid kan de snelheid van het afvallen niet bijhouden. Hierbij helpt ook de crème om je huid soepel en elastisch te houden. Ten alle tijden wil je een jojo-effect vermijden. Je weet wel, dat je eerst veel aankomt en dan weer afvalt en weer aankomt en zo maar door. Dat zorgt voor een nóg slappere huid. Als je je bedenkt dat je borsten voornamelijk uit vet bestaan, kun je snappen dat het telkens een klap is voor je voorgevel.

Oefeningen voor stevigere borsten

‘Oefeningen voor stevigere borsten, dat bestaat toch niet?’ Er zitten inderdaad geen spieren ín je borsten, maar achter het borstweefsel zitten wel spieren. De gezondheid en flexibiliteit van de huid en de spieren zorgen samen voor de stevigheid en ‘hoogte’ van je borsten. Je gaat er niet een cupmaat van groeien, maar het zorgt er voor dat je borsten hóger komen te zitten.

Cosmo tipt deze 5 boobliftende workouts:

stevige borsten

stevige borsten

stevige borsten

stevige borsten

stevige borsten

Bron: Salusi, Women’s Health / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy