Ochtendsex: 6 bewijzen dat het fantastisch is

door Lotte

Bedhaar, stinkadem en afdrukken van het kussen op je gezicht. Tja, de ochtend is nou niet het meest sexy moment voor uh… sexy momenten. Maar als we de wetenschap moeten geloven is het juist de beste tijd voor passie tussen de lakens… Volgende keer vroeg opstaan?

Positieve start

Zeg nu zelf wat is een betere start van de dag?! Het hoeft geen keiharde, wilde sex te zijn. Je hoeft ook weer niet bruut wakker geschud te worden. Ochtendsexen doe je lekker rustig aan. Begin met missionaris of laat hem jou van achteren nemen terwijl je plat op je buik ligt. Minimale moeite, maximaal genot.

Sex glow

Je mag er dan niet op je opperbest uitzien in de ochtend, na de sex krijg je een zogenaamde sex glow. Die laat je haar en huid gedurende de dag stralen dankzij het hormoon dehydroepiandrosteron.

Health boost

Je bent niet minder vatbaar voor de in de rond vliegende bacteriën gedurende de dag. Regelmatig sexen geeft je namelijk een sterker immuunsysteem vanwege een verhoging in de immunoglobulin-A spiegel.

Geen afleiding

Je hebt al uren niet op je social media gekeken en andere afleidingen zijn er ook nog niet. Jullie zijn helemaal in het moment, daarom kan je optimaal van de ochtendsex genieten.

Doordromen

Hmm, je hangt nog zo lekker in dat slaapdronken gevoel. Helemaal mooi als je net een sexy droom had, die je nu kan uitvoeren op je boy.

Geilheid piek

Mannen zijn meteen klaar voor wat actie. Het testosteronniveau is ’s ochtends het hoogst. Gluur maar eens onder de dekens.

Bron: YourTango / Beeld: Weheartit

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy