Koppels vertellen over hun eerste keer sex

door Julia

Hoe anders is de sex als je al een tijdje bij elkaar bent? Of als er inmiddels kinderen bij zijn gekomen? De koppels in deze video beschrijven hun eerste seksuele ervaring en hun meest recente.

 

Eerste keer

De een schrikt, de ander wordt ongemakkelijk of begint tot in detail te vertellen, als de interviewer aan deze stelletjes vraagt wanneer hun eerste keer was. Van een hele romantische setting, op een loveseat in de woonkamer, tot sex op een matras op de grond tot situaties waarin er anderen vlak naast ze lagen, de meest diverse verhalen komen voorbij. Hoe langer er wordt gefilmd, hoe opener er wordt gepraat door de koppels over hun sexytime. In tegenstelling tot het dromerige beeld wat je normaal te zien krijgt van de eerste keer sex met een nieuwe partner, is dit de realiteit. En zo weet iedereen, dat is niet altijd heel spannend, romantisch of gepassioneerd.

 

Contrast

Er is een groot verschil tussen het beschrijven van de eerste en de meest recente keer dat de koppels sex hadden. De meesten kunnen de laatste zich maar moeilijk herinneren. Tot er iets begint te dagen bij de stelletjes en vervolgens alle dirty details naar boven komen. Niet alleen is er een contrast tussen de beschrijving, maar ook de ervaring van de eerste en laatste keer. Voor bijna alle koppels geldt dat de sex is veranderd, bijvoorbeeld door zwangerschap of kinderen die bij hen in bed slapen. Maar ook in positieve zin is het veranderd, een stel geeft aan dat het er sensueler en zachter aan toegaat dan voorheen.

 

Kun jij je de eerste  keer sex met je partner nog herinneren? En de meest recente keer? Was dat ook zo’n groot verschil?

 

Meer over relaties:

12 dingen die we doen om indruk te maken in het begin van de relatie

Ben jij te plakkerig in je relatie?

Eerste hulp bij jaloers zijn in een relatie

 

Bron: Watchcut /Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy