Koppels over de eerste keer ik hou van je

door Lotte

Kun jij je nog herinneren wanneer je voor het eerst de woorden; ‘Ik hou van je’ uitsprak naar je lief? En hoe dat precies ging, waar gebeurde het? Zei hij het ook terug? De koppels in deze video beschrijven hoe dit bij hun ging.

 

Misschien herken je de stelletjes nog wel uit de vorige video die we een een tijdje geleden plaatsten op LotteLust. In die video werd de koppels gevraagd naar hun eerste keer sex samen en de meest recente keer.

 

Schattig

Dit keer zit er ook een jong stel in dat net vijf maanden bij elkaar is, zij hebben de woorden; ‘Ik hou van je’ nog niet uitgesproken. Dus een beetje ongemakkelijk is het wel als hen de vraag wordt gesteld of ze van elkaar houden. ‘Volgende vraag graag!’ De andere koppels zijn heel resoluut, ‘Yes!’, ‘Absoluut’, ‘Zeker wel’. Vervolgens vertellen ze hoe het er precies aan toe ging, de eerste keer dat ze de liefdevolle woorden naar elkaar uitten. Of het thuis gebeurde, in de auto of voor de deur en hoe de ander hierop reageerde. De meest hilarische reacties komen voorbij.

 

Haantje de voorste

Je zou het niet verwachten, maar wist je dat mannen meestal de eerste zijn die de woorden ik hou van je uitspreken? Misschien heeft het ermee te maken dat mannen ook eerder verliefd worden dan vrouwen. Dat blijkt uit recent onderzoek, waar 172 mannelijke en vrouwelijke studenten aan deelnamen. Volgens auteur Marissa Harrison kan de oorzaak liggen bij het onbewust bezig zijn met de voortplanting. ‘Vrouwen hebben veel meer te verliezen als ze zich binden aan de verkeerde man, zij zijn namelijk geboren met een beperkt aantal eitjes. Mannen daarentegen produceren miljoenen spermacellen per dag’.

 

Hoe ging dat bij jou en je vriend/vriendin? Was jij de eerste die de stoute schoenen aantrok en het zei, of was het je lief die voor het eerst ik hou van je zei? Laat het me weten in de comments!

 

Bron: Watchcut
Beeld: Pinterest

Meer over liefde:

– Kan een onenightstand leiden tot liefde?

– How to: kantoorliefde

– Op deze plekken kom je de liefde tegen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy