Titcoin: gratis biertje door je borsten te flashen

door Lotte

We moesten even drie keer checken of vandaag niet 1 april was… AT5 schrijft dat Café Ruig aan de Nieuwezijds Voorburgwal als eerste kroeg ter wereld de ‘Titcoin’ gaat accepteren als betaalmiddel. Inderdaad ja, je tietjes showen voor een biertje.

Lukt het jou met om je voorgevel een gratis drankje hier en daar los te flirten tijdens het stappen? Die manier van gratis drinken gaat nu heel gemakkelijk worden bij Café Ruig.

Hoe werkt de Titcoin?

Titcoin is de tiet-variant op de Bitcoin en is een initiatief van Pornhub. Als bezoeker van het café laat je je borsten fotograferen, de barman uploadt de foto naar Pornhub en als bedankje krijg je een biertje. De bar krijgt in ruil voor de foto een Titcoin, die ingewisseld wordt voor echt geld. Godzijdank hoeft je gezicht niet op de foto.

“We zagen het initiatief voorbij komen en we waren meteen enthousiast”, vertelt kroegeigenaar Tjeerd Ros aan de Amsterdamse zender AT5. “Ik denk dat het iets is dat goed bij ons café en de stad Amsterdam past, onze kroeg heet niet voor niets Ruig.” Wel mooi is dat het de bedoeling is dat een deel van de opbrengst naar borstkankeronderzoek gaat. Het café verwacht de Titcoin vanaf begin november te kunnen accepteren.

Het nut van je borsten laten zien voor gratis biertje

We hebben hier gemengde gevoelens bij. Hoewel het in real life al wel eens gebeurd door een del hier of daar, is zo’n officiële munt wel a bit much. Of vind je dat het juist wel een leuk ludiek idee is? Zou jij je borsten flashen voor gratis bier… of moet misschien een lekkere (en dure!) cocktail tegenover staan?

Bron: AT5 / Beeld: Pexels

Meer over borsten:

– De perfecte borsten volgens mannen

– 16 toffe feiten over borsten

– De geheimen om je borsten groter te laten lijken (zonder chirurgie)

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt!  

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy