De 3 beste sexstandjes tijdens je zwangerschap

door Julia

De één moet er niet aan denken, de ander kruipt bijna tegen de muur op van hitsigheid. Ik heb het over seks als je zwanger bent. Behoor je nu tot die laatste categorie en gaat het qua moves in bed nu net even wat lastiger? Met deze drie sexstandjes lukt het je wel en krijg je ook nog een intens orgasme. Win-win.

 

#1 Booty lift

Doggy style is het meest beoefende sexstandje onder zwangere vrouwen en hun partners. Logisch ook, zo zit je buik natuurlijk het minst in de weg. Voor wat meer comfort, doe je deze positie op de bank zodat je lekker op de leuning kunt hangen terwijl hij het werk doet. Kijk normaal vragen we wel wat meer input van de ladies, maar zwanger zijn is al genoeg dus het enige wat jij hoeft te doen is genieten.

 

#2 Zijlings

Als je in het tweede of al in het derde trimester van je zwangerschap zit, weet je dat je niet te veel op je rug mag liggen. Dat is flink balen als missionaris je favo sexpositie is. Maar voor alles is een oplossing. Ga in plaats van op je rug een beetje op je zij liggen, gebruik een kussen voor wat extra ondersteuning, deze leg je deels op je billen en deels op je onderrug. Vervolgens komt je lover naast je liggen, met zijn gezicht naar de jouwe toe, en schuift tegen je aan. Als je bolle belly in de weg ligt, kan hij met zijn bovenlijf iets van je af gaan liggen, zijn onderlijf houd hij tegen je aan zodat hij je goed kan blijven penetreren.

 

#3 Sit back and relax

Ook al heb je het helemaal gehad, en denk je: ‘Sex? Daar heb ik echt geen puf meer voor’ Probeer dan juist dit standje, je hoeft namelijk alleen maar achterover te leunen en je te laten verwennen. Voordat je in positie gaat liggen, zorg je eerst dat er een grote stapel kussen op het bed ligt waar je tegenaan kunt leunen. Ga bij de rand van het bed zitten met je benen wijd, je vriend kan voor je komen knielen of gaan staan. Hangt er een beetje vanaf hoe groot de stapel kussens is. Laat hem in je komen en streel tegelijkertijd je clitoris voor extra stimulatie. Kun je er niet bij? Vraag dan of hij het wil doen.

 

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: Pinterest

 

Meer sex en standjes vind je hier:

Must try voor dit weekend; vigoureuze sexstandjes

Dit bepaalt de hoeveelheid sex die je hebt

8 tips voor hete hotelsex

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy