Grote interesse voor volgend seizoen Temptation Island, meld jij je ook aan?

door Julia

De aanmeldingen voor het volgende seizoen van het spraakmakende programma Temptation Island stromen binnen. In Belgie dan, daar hebben binnen 24 uur al vijftig koppels zich aangemeld voor de ultieme relatietest.

 

Naast de koppel-aanmeldingen hebben inmiddels ook al 180 vrijgezellen zich beschikbaar gesteld als verleider of verleidster. Dat meldt website Geniale Vids.

 

Strenge selectie

De kans is groot dat ze in België met smart zaten te wachten op de oproep om mee te doen aan Temptation Island, aangezien het bericht toen alleen nog op Facebook was gepubliceerd. Afgelopen weekend is ook via de Vlaamse televisiezenders Vijf en Vier een oproep gedaan voor nieuwe kandidaten. Zo vertelt Barbara Salomon van tv-zender Vijf.

De interesse in Vlaanderen overtreft onze verwachtingen.

Hoeveel Nederlandse koppels of vrijgezellen zich hebben aangemeld is helaas nog niet bekend.

Nieuwsgierig als we zijn bij LotteLust hebben wij natuurlijk ook even een kijkje genomen op de website, en de selectie bestaat voornamelijk uit het bekijken van foto’s van de kandidaten. Bij de aanmelding wordt namelijk gevraagd of je drie foto’s van jezelf wilt uploaden, een close-up, een vanaf je middel en een van je hele lichaam. Uit alle aanmeldingen wordt uiteindelijk een schifting gemaakt en vervolgens zal er een casting plaatsvinden. Daarna wordt er beslist of er daadwerkelijk een nieuw seizoen komt, al schatten wij die kans hoog in gezien de populariteit van het vorige seizoen.

 

Durf jij?

Denk jij nu, ik ben eigenlijk wel heel benieuwd of mijn vriend en ik de verleiding kunnen weerstaan en ik heb wel zin in een tropisch avontuur? Of ben je single, hou je van flirten en zie jij jezelf als een echte verleidster? Aanmelden kan nog steeds! Schrijf je in via deze link. Wij zouden het heel leuk vinden als je ons op de hoogte houdt van je inschrijving voor Temptation Island. We zijn reuze benieuwd hoe dit proces verloopt, en waarom jullie dit avontuur aangaan. Laat het ons weten in een mail naar redactie@lottelust.nl

Bron: Geniale Vids
Beeld: Pinterest

Meer over verleiding:

Bewezen: Waarom mannen in gelukkige relaties toch vreemdgaan

Zo verleid je je crush met een banaan

Monogamie bestaat niet: 8 vrouwen geven hun mening

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy