Sexy Verhaal: Het grensverleggende spel – deel 6 (+podcast)

door Saskia

Lees het vorige deel van dit verhaal hier

Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

Ze ligt naakt op bed te wachten als Tom hun slaapkamer weer binnenkomt. Eveneens naakt. Zonder een woord te zeggen kruipt hij het bed op, boven op haar en duwt hij haar armen boven haar hoofd. Ze laat het gewillig toe, maar voelt de spanning in haar buik kriebelen. Ze had niet verwacht dat haar lieve vertrouwde vriend nog zo veel spanning bij haar zou kunnen oproepen en is aangenaam verrast door de rol die hij nu op zich neemt. Met de handboeien waar ze zojuist nog mee geklungeld hadden maakt hij haar polsen nu met een soepele beweging aan elkaar vast.

Tom zakt een beetje naar beneden zodat hun hoofden zich op gelijke hoogte bevinden. Met zijn handen glijdt hij langzaam over haar armen naar beneden terwijl hij haar aankijkt. Zijn tong likt haar lippen, waardoor Sanne hongerig haar mond open laat vallen. Plagend glijdt hij met zijn tong naar binnen en weer terug wat haar doet happen naar meer. Dan pakt hij de blinddoek naast zich. Met een zachte kus verzekert hij dat ze hem kan vertrouwen. Dan doet hij de blinddoek bij haar om en kan Sanne helemaal niks meer zien.

Daar ligt ze dan. Naakt. Vastgebonden. Geblinddoekt. Totaal overgeleverd aan Tom.

Het lijkt alsof de zintuigen die Sanne nog wel ter beschikking heeft ineens versterkt zijn. Elke aanraking van Tom is opeens zo intens.

Zijn vingers glijden over haar lippen haar mond binnen en ze begint er gelijk aan te zuigen. Hij trekt zijn natte vingers er weer uit en beweegt ze verder naar beneden. Plagend pakt hij haar tepel tussen zijn twee vingers en wrijft een beetje heen en weer. Dan gaat hij rechtop op haar zitten, pakt hij beide tepels tussen zijn vingers en trekt er zachtjes aan. Opnieuw en opnieuw. Iets zachter en dan opeens weer wat harder. Sanne denkt dat ze gek wordt. Haar rug kromt zo ver als ze kan en haar tepels zijn keihard. Ze heeft niet eens door dat ze het uit kreunt en voelt zichzelf tussen haar benen nat worden.

Plotseling voelt ze hoe Tom haar bij haar heupen pakt en razendsnel op haar buik draait. Zijn vingers graven een weg in haar rug van haar schouderbladen tot in haar billen. Hardhandig grijpt hij deze vast terwijl hij er met zijn gezicht tussen duikt. Ze voelt zijn tong ertussen heen en weer glijden en ze duwt haar billen omhoog, smekend om meer.

Tom zet gretig zijn tanden in haar billen, in de linker en dan in de rechter. Een grom ontsnapt uit zijn mond. Ondertussen graait hij naar de flogger naast zich waar ze eerder nog lacherig over hadden gedaan. Nu laat hij de slierten ervan eerst heel zachtjes over haar billen glijden. Een rilling van opwinding gaat door haar lichaam.

Dan haalt hij uit. Eerst nog behouden, maar gelijk daarna nog een keer en nog een keer. Steeds iets harder. Elke keer als de slierten van de flogger haar billen raken stokt haar adem. Keer op keer laat Tom de flogger eerst zachtjes over Sanne haar billen glijden, opgevolgd door een harde uithaal.

Totdat haar billen beginnen te gloeien. Tom legt de flogger naast hen neer en begint haar rode billen zachtjes te kussen. Met zijn hand streelt hij er zachtjes overheen en met kleine liefdevolle kusjes verzacht hij de pijn.

Net als Sanne een beetje bijkomt grijpt Tom haar opnieuw. Dit keer gaat hij zelf naast het bed staan en duwt hij haar hoofd richting zijn lul. Hoewel ze niks kan zien, voelt ze hem tegen haar mond aan. Ze opent deze gehoorzaam zodat hij er met zijn harde lul in kan glijden. “Ja, zuig me. Lik me.” Moedigt hij haar kreunend aan. Sanne laat hem zo ver mogelijk in haar mond glijden om vervolgens naar adem te happen.

Hij gooit haar weer op bed en duikt erachteraan. Sanne laat zich van de ene kant naar de andere kant van het bed gooien, volledig vertrouwend op Tom.

Hij trekt haar boven op zijn gezicht en begint haar zo mogelijk nog natter te likken. Ze smelt als wax in zijn handen bij de aanraking van zijn tong. Hij begraaft zijn gezicht in haar kut en blijft hongerig likken en zuigen totdat ze alles en iedereen bij elkaar kreunt.

Dan kruipt hij onder haar vandaan. Ze laat zich vermoeid op haar buik zakken, maar Tom is nog niet klaar met haar. Hij klimt boven op haar en begeleid zichzelf voorzichtig bij haar naar binnen.

Langzaam maar gestaag begint hij voorovergebogen heen en weer te bewegen. Zijn heupen maken die vooruit schurende bewegingen. Die bewegingen die bij Sanne dat ene plekje stimuleren waardoor er geen handen aan te pas hoeven te komen.

Met haar handen nog steeds geboeid boven haar hoofd en haar geblinddoekte gezicht begraven in de kussens laat ze zich door Tom berijden. Met alle geduld van de wereld blijft Tom heen en weer gaan tot Sanne aankondigt dat ze gaat komen. "Ja, ja, ja, ik kom, ja, ja.” Moedigt ze Tom aan. Haar stem gedempt door de kussens. Haar lijf begint ongecontroleerd te trillen. Het lijkt minutenlang te duren en alles in haar lichaam lijkt onder stroom te staan als ze haar hoogtepunt bereikt. Ook Tom laat zich eindelijk gaan en met trillende armen bereikt ook hij zijn orgasme.

Sanne laat zich in bed zakken. Tom doet gelijk haar handboeien en blinddoek af en rolt dan naast haar neer. Allebei uitgeput van de heftige sekspartij liggen ze even zonder iets te zeggen naast elkaar uit te hijgen. Dan houdt Tom het niet meer: “En? Hoe vond je het? Was dit wat je in gedachten had?”

Sanne draait zich op haar zij naar Tom toe en kijkt hem geruststellend aan. “Het was heerlijk.”

Dat was alles wat hij wilde horen, met een tevreden blik naar het plafond gericht gaat hij weer liggen.

Meer lezen

Een Halloween hoogtepunt

Nieuwe dingen met neukmaatje (+podcast)

Op het randje

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy