Porna: Heet stel sluit sexpartij af met anaal

door Hanna

Knap stelletje probeert alles uit

Van teasen tot the backdoor: dit koppel is voor alles in. Zij begint met een subtiel verleidingsspel waar hij als een blok voor valt. De brunette ligt op een bank in witte lingerie en begint zichzelf te strelen. Ze weet precies hoe ze hem om haar vinger moet winden. Als hij aan komt lopen, draait ze zich om zodat hij haar op over haar billen kan strelen en haar nek kan kussen. Deze video van Nubile Films heet every inch: en als je de video afkijkt begrijp je precies waarom.

*Afbeelding en tekst kunnen afwijken van de video, dit komt door technische problemen.

Meer koppel porna:

Pasgetrouwd stelletjes heeft gepassioneerde sex

Zwoele sex bij de open haard

Telefoonsex leidt tot gepassioneerde vrijpartij

2 reacties

Sammi 26 juni 2020 - 21:16

Dit filmpje is totaal niet romantisch. Ik vind de man/jongen eerder hardhandig en dwingend overkomen. Hij duwt meerdere keren haar hoofd verder op zijn penis of duwt zijn penis ver in haar mond als hij haar hoofd tegen houdt. Je ziet hem ook meerdere keren haar aan haar haren trekken. Als ik niet beter wist zou ik zeggen dat hij zich superieur gedraagt ten opzichte van haar.

Beantwoord
Lotte 28 juni 2020 - 12:28

Hi Sammi,
Bedankt voor je reactie. Sommige vrouwen vinden het een opwindend spel als de man dominant is, aan de haren trekt, zijn penis in haar mond duwt. Smaken verschillen! Ook over het idee wat wel of niet intiem of romantisch is. Ik hoop dat andere filmpjes wel bij je in de smaak vallen.
Groetjes

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy