Porna: zo onwijs sexy kan yoga zijn

door Hanna

Sexy Yoga

Sexy yoga, dat is raar zou je misschien zeggen. Toch is het zo gek nog niet, zeker niet wanneer je met zo’n knappe gespierde man op een prachtige plek bent.

Yoga het in contact brengen van je lichaam en geest. Door de juiste manier van ademhalen en bewegen zorg je dat je je lichaam en geest in balans brengt. Je voelt je vrij en ontspannen, niet heel vreemd dat als je dit samen met een man doet het het kan uitlopen op een intense vrijpartij.

Dit is precies wat er gebeurt met dit stel. Ze zijn op vakantie en ze staan op een plateau met een prachtig uitzicht over een gebergte. Terwijl zij met door de wind bewegende witte blouse de juiste yoga pose aan te nemen helpt hij haar een handje om de juiste te vinden. Snel doet hij dit witte blouseje omhoog en er verschijnt een ondeugend lachje op haar gezicht. Snel trekt hij haar gehele blouse uit staat zij in haar bikini. Ze beginnen heftig en intiem met elkaar te zoenen en snel gaat ook het bovenstukje van haar bikini uit. Dan wordt het tijd om ook zijn shirt uit te trekken en dat is niet vervelend. Hij heeft een prachtig gespierd lichaam met redelijk lange blonde krullen. Snel gaan ook de rest van de kleren uit en zijn zij enkel nog gefocust op elkaar en die aantrekkingskracht die ze naar elkaar voelen.

Wil je meer sexy yoga video’s zien of andere spannende video’s?

Sexy yoga workout loopt uit tot..

Sex na het sporten

50 shades of grey voor beginners

Wat vind jij van deze sexy video? Laat het ons weten door op onderstaand hartje te klikken of laat het ons weten door anoniem te reageren dor middel van het invullen van het formulier. Alvast bedankt!

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy