Een heerlijke vriendinnenavond met Ladies Night

door Lotte

Niets is gezelliger dan kletsen over sex en sexspeeltjes met je beste vriendinnen toch? Eén plus één is twee… De ideale meidenavond vol sappige roddels, humor en leerzame feitjes over sexualiteit en speeltjes. De redactie van LotteLust testte een Ladies Night Homeparty met een groep vriendinnen.

Over Ladies Night

Wat kun je verwachten van zo’n homeparty? Ladies Night belooft een “supergezellige, (ont)spannende en een beetje ondeugende avond waarover nog lang nagepraat, nagenoten en nagelachen wordt”. Een consulente komt bij je thuis met een koffer vol mooie, leuke speeltjes en producten om jullie vervolgens te vertellen over de nieuwste toys en gadgets op erotisch gebied. Alles met een dikke knipoog natuurlijk. Alle producten mag je tijdens een party aanraken, ruiken en proeven. Speeltjes zet je natuurlijk – jawel – op je neus om de vibraties te testen. En als je moet niezen, dan weet je genoeg!

Drie ladies van de redactie geven hun mening over de party:

Anneloes, 28 jaar

“Al voor de party had ik heel gezellig contact met de consulente, dit zorgde ervoor dat we al van tevoren zin hadden in deze avond. Zoals afgesproken had ik een flesje bubbels in huis gehaald en bij binnenkomst maakte consulente Daisy daar een leuk, zoet welkomstdrankje van.”

“Daisy begon met vertellen over de verschillende scheercrèmes, glijmiddel en oral pleasures van Ladies Night. Deze gingen allemaal rond zodat we deze op ons gemakje konden testen. Vervolgens heeft Daisy ons verschillende toys laten zien en een uitleg gegeven hoe deze werken. Om de trilling te testen, hebben we ze uitgeprobeerd op onze neus. Niet alleen handig, maar ook hilarisch! Toen was het tijd voor een spelletje. We kregen allemaal drie kaartjes met vragen die we aan elkaar konden stellen. Er zaten serieuze vragen bij over sexualiteit, maar ook heel grappige vragen waardoor de nodige hilarische en sappige verhalen boven tafel kwamen. Na het spelletje heeft Daisy verder verteld over de speeltjes voor koppels en was er ruimte voor meer uitleg over producten waar je nieuwsgierig naar was. Het bestellen van de speeltjes en producten kon via een formulier, dus dat hoefde niet zo open en bloot waar je al je vriendinnen bij zijn. Ik kan me voorstellen dat dat heel prettig is voor sommigen.”

“Al met al hebben we een heel toffe avond gehad waarbij we veel hebben gelachen, geleerd en leuk en actief mee hebben kunnen doen. Wat mij betreft een heerlijke vriendinnenavond.”

LadiesNight-HOMEPARTY

Madelief, 25 jaar

“Terwijl ik dit schrijf zit ik nog na te genieten van de homeparty. Wat was dit een gezellige en leerzame avond! De avond werd begeleid door Daisy, een professionele en humoristische consulente. Ze verwelkomde ons met een heerlijk, zoet drankje waardoor de sfeer er al meteen goed in zat. Over de tafel ging een groot kleed waarop Daisy een uitgebreide collectie aan toys en gadgets uitstalde op dienbladen en schalen. Hierdoor zag de tafel er gelijk erg sfeervol uit.”

“Het assortiment van Ladies Night is enorm, de hoeveelheid aan speeltjes die ze aan ons toonde vond ik ongekend. Daisy is duidelijk een expert. Door haar uitleg werden we een stuk wijzer en ze zorgde ervoor dat de avond soepeltjes verliep. Ze stelde iedereen op haar gemak, zelfs de vrouwen die het wat moeilijker vinden om over sex te praten. We mochten alle producten bekijken, aanraken, ruiken en zelfs proeven. Ladies Night heeft een collectie met glijmiddelen met allerlei fijne smaakjes. Strawberry Cheesecake, een eetbare bodypaint, was mijn favoriet!”

“Daisy is een oprechte vrouw. Ze deelde haar eigen ervaringen en was hierover heel eerlijk en open. Naast haar professionele houding had ze ook een goede dosis humor waardoor de sfeer heel ontspannen en gezellig was. Echt een relaxte meidenavond! Ik had nog nooit een homeparty meegemaakt en verwachtte daarom dat het heel ongemakkelijk zou worden, maar dat was totaal niet zo! Daisy heeft al deze twijfels weggenomen, want het was echt een heel geslaagde avond!”

Lotte, 28 jaar

“Als een van de weinige meiden die aanwezig waren, had ik nooit een homeparty van Ladies Night meegemaakt. Ik wist wel een beetje wat ik kon verwachten. Open over sex praten, vibrators op je neus en een hoop gezelligheid. Ik vroeg me wel af: is dat niet heel ongemakkelijk… een onbekende die bij je thuis komt vertellen over allerlei dildo’s en buttplugs. Nou, dat viel dus echt gelijk mee. De consulente was een hele gezellige meid van onze leeftijd. Ze had net zo goed een vriendin kunnen zijn. Met haar professionele houding, open- en eerlijkheid en vleugje humor heeft ze ons echt een toffe party bezorgd.”

“Als iemand met een goedgevuld nachtkastje weet ik al veel over speeltjes, maar de consulente had nog een heleboel te vertellen dat ik niet wist. Hierin was ik ook heel blij verrast. Ook heeft Ladies Night een aantal gave toys en producten die ik nog nooit gezien had. De glijmiddelen met smaakjes waren briljant! Geen saaie aardbei en banaan, maar piña colada, warming caramel en strawberry cheesecake. We mochten alles vasthouden, testen en ruiken. Aan het einde van het feestje, dat ongeveer twee uur duurde, was er nog ruimte om vragen te stellen. Daisy gaf overal een oprecht en eerlijk antwoord op, wat echt het gevoel gaf dat je haar kunt vertrouwen.”

“Ik zou echt elke vriendinnengroep een Ladies Night aanraden. Het is supergezellig, hilarisch en je komt ook nog eens van alles te weten over de leukste speeltjes.”

Lees meer over leuke uitjes:

10 originele date ideeën die niet saai zijn

Acht ideeën voor de perfecte zomerdate

10 redenen waarom wijn veel beter is dan een vriendje

Beeld: eigen fotografie
Dit artikel is geplaatst in samenwerking met Ladies Night

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy