LotteLust lanceert drie sexy boxen ter ere van vijfjarig bestaan!

door Saskia

Sex, wijn en rock ‘n roll zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Lottelust.nl en om het oh zo mooie leven te vieren, hebben we daarom drie prachtige boxen samengesteld voor verschillende sexy gelegenheden. Perfect om jezelf eens goed te verwennen of om samen met een partner een spannende avond te beleven. Bovendien zit er bij iedere box ook nog eens een sexy postkaart, ontworpen door illustrator Bo Sterenberg.

Box 1 Me-Time

Box 1 Me-Time

De naam zegt het al; De Me-Time Box is ideaal voor een avondje solo genot. Kom tot rust met een glas subtiele en verleidelijke rosé van Rock ‘n Rolle (t.w.v. €9,95) en het boek Kom je Ook? (t.w.v. €15,-) waarin je alles kan lezen over het vrouwelijk orgasme. Toe aan wat meer spanning? Pak dan de fijne luchtdruk vibrator van Lottelust (t.w.v. €39,95) erbij om in no-time een heerlijk hoogtepunt te bereiken. De Me-Time Box is natuurlijk perfect om voor jezelf te kopen, maar leent zich ook uitstekend als sexy cadeau voor een ander. Wie een Me-Time Box mag ontvangen is in ieder geval een geluksvogel, want hier kan je heel wat avondjes plezier aan beleven! De Me-Time box heeft een waarde van €64,90, maar is hier te koop voor €45,-!

Box 2 Couples Retreat

Box 2 Couples retreat

Of jullie elkaar pas net hebben leren kennen of al jarenlang getrouwd zijn, De Couples Retreat Box is de perfecte manier om jullie seksleven weer een flinke boost te geven. De Couples Retreat Box is ideaal voor een speciale gelegenheid, zoals jullie trouwdag of een weekendje weg waarbij je weer eens goed te tijd voor elkaar wil nemen. Zorg ervoor dat jullie de hele avond niet gestoord kunnen worden zodat je optimaal van elkaar kan genieten. Begin met een goed glas rode of witte wijn van Rock ’n Rolle (beiden t.w.v. €9,95) , steek de Exotiq massagekaars (t.w.v. €19,95) aan en dim de lichten voor een romantische sfeer. Als het moment daar is begin je langzaamaan met een ontspannende massage die zal leiden tot een gezamenlijk hoogtepunt, dankzij de Funfactory BeOne koppelvibrator (t.w.v €69,95)! Dit waanzinnige leuke speeltje hebben wij speciaal samen met FunFactory geselecteerd voor deze box. De Couples Retreat box heeft een waarde van €98,85 maar koop je hier voor €67,50!

Box 3 Party Starter


De Party Starter Box is voor iedereen met ondeugende fantasieën en ruimdenkende vrienden. Met vijf flessen Rock ’n Rolle wijn (t.w.v. €69,75) waarbij het water je al in de mond loopt, is er meer dan genoeg om te delen. Je weet wat ze zeggen; samen spelen, samen delen, dus nodig een paar intimi uit en begin de avond met het nieuwe Dirty Seconds spel van LotteLust.nl (t.w.v. €17,50). Het spannende spel en de heerlijke wijn maken geheid iets bij jullie los. Als de sfeer goed is en je de seks al in de lucht voelt hangen is het tijd om de toys (een Tenga Egg á €7,95 en een luchtdruk vibrator á €39,95) erbij te pakken. Deze box heeft een waarde van €135,15 maar is hier te koop voor €97,50.

Meer Shoppen:

Boek: Kom je ook

Lotties Period Underwear

Spel: Dirty Seconds

Dit vind je ook leuk

2 reacties

Avatar
Tom 29 augustus 2020 - 07:51

Wat een ontzettend leuk idee! Jammer dat er overal alcohol bij zit aangezien mijn vriendin en ik dat niet drinken

Beantwoord
Avatar
Lotte 29 augustus 2020 - 08:25

Hi Tom,
We hebben ze opgezet in samenwerking met het wijnmerk vandaar, maar ik snap dat als je geen wijn drinkt dat jammer is. Als je een mailtje naar redactie@lottelust.nl stuurt dan zorg ik dat je er een zonder wijn kan bestellen.
Groetjes,
Anneloes

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy