Anti-vrouwentepel beleid Instagram wordt geboycot met briljante truc

door Lotte

Vrouwenborsten mogen op social media als Instagram en Facebook geplaatst worden, zolang er maar geen tepels te zien zijn. Maar mannentepels worden wel geaccepteerd. Hmm, dat klopt natuurlijk niet. 

Feministen zijn razend om deze beleiden van social media. Ze noemen het puur discriminatie van vrouwen. Wat is nou zo erg aan een tepel van een vrouw? Die ziet er toch (bijna) hetzelfde uit als die van een vent? Kunstenares Micol Hebron kwam met het ingenieuze idee om op topless foto’s simpelweg een mannentepel te Photoshoppen. Haar doel is om te protesteren tegen het beleid en ze roept andere vrouwen op hetzelfde te doen.

vrouwen boycotten anti-vrouwentepel beleid 3

vrouwen boycotten tepelbeleid

Meer foto’s in strijd tegen het anti-vrouwentepel beleid

Veel boze vrouwen op social media happen meteen toe en plaatsen ook een toplessfoto met bewerkte mannentepels. Kijk hieronder mee:

vrouwen boycotten anti-vrouwentepel beleid 3  vrouwen boycotten anti-vrouwentepel beleid 3

vrouwen boycotten anti-vrouwentepel beleid 11 vrouwen boycotten anti-vrouwentepel beleid 3 vrouwen boycotten anti-vrouwentepel beleid 3 vrouwen boycotten anti-vrouwentepel beleid 10

Wat vind jij van deze hele #freethenipple beweging? Zouden vrouwentepels gewoon ‘moeten kunnen’ op onze social media of ben je het wel eens met het beleid van social media? Laat een comment achter.

Bron: Buzzfeed, Instagram

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy