Sexy verhaal: Buitenspelen in het donker

door Kim

Je rookt je sigaret en kijkt over de railing van het balkon. ‘Ik kan je niet eens aankijken, dan verslind ik je.’ Ik grijns en neem die uitspraak als een compliment en als teken van slagen. Ik wil namelijk dat je gek wordt van verlangen wanneer je me ziet. Wanneer je foto’s van me ziet. Wanneer je aan me denkt, beelden in je hoofd fabriceert van hoe het samen met mij in bed zou zijn. Naakt, altijd maar naakt.

Ik kan niet stoppen met naar je kijken. Je ziet eruit om door een ringetje te halen. Zwarte laarzen, zwarte broek, zwart shirt, tatoeages en een neusring. Verdomme, je weet precies hoe je voor de dag moet komen om me gek te maken. Ik wil je verslinden. Ik wil de kleren van je lijf rukken en je overal likken. Zoenen. Proeven. Ik wil mijn handen over je heen laten dansen, elk hoekje, randje, spiertje van je verrukkelijke lichaam ontdekken.

Je gromt. Je kijkt me aan. Daar ga je…

Je gaat voor me staan, rechtop, met brede schouders. Je grijpt me bij mijn keel met een intense blik in je duistere ogen. Ik snak naar adem. Mijn hand aait jouw aangespannen arm. Mijn andere hand klauwt een weg naar de railing voor houvast. Je duwt me tegen de muur en begint me vol overgave te zoenen.

Jouw natte lippen op de mijne, jouw zachte, warme tong in mijn mond, het doet me denken aan een kus van de zee. Dat gevoel wat ik krijg wanneer ik mijn hoofd onder water dompel en me realiseer dat er een vacuüm om me heen bestaat. In dat moment ben ik alleen met het water, met de kracht van de oceaan. Jouw lippende liefkozing is die bubbel, die onderwaterwereld.

Terwijl je me stevig in je grip hebt, fysiek en mentaal, betasten mijn vingertoppen de sterke contouren van jouw buik, borstkas, rug en billen. Je bent een standbeeld. Je portretteert de belichaming van lust. Ik kan niet stoppen met grijpen en graaien. Ik wil meer. Ik wil je dichterbij.

Je duwt jezelf tegen me aan. De hitte straalt van je kruis af en baant zich een weg mijn heupen in. Ik voel jouw energiestroom één worden met die van mij. Onze sensuele, stomende kleuren vormen een samengevoegd aura. We stralen rood, vlammend rood. Het balkon begint op te lichten, flikkerend rood gloeit door de bomen.

Je bent hard. Je pik duwt tegen de stof van je strakgespannen zwarte broek. Je pik vraagt om aandacht. Je pakt m’n hand en plaatst deze op de klappende opening van je broek. Ik streel en knijp, aai en omhul de vorm van je stijve pik. Je kreunt. Je kreunt in mijn oor terwijl je met diepe intensiteit je tong over mijn nek laat glijden. ‘Ik ga je verslinden…’

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy