Single? Waarom een soloreis een must is!

door Felice
0 reactie

Stel je voor: je bent single en staat op Schiphol. Op je rug zit een grote backpack en in je hand heb je je paspoort en vliegticket. Voor je naar de gate loopt, drink je nog een kop koffie. Vervolgens stap je op het vliegtuig die je naar de bestemming van je eerste soloreis brengt! Ben je al excited? Of lijkt dit je eng? Hier 5 redenen waarom het fantastisch is om in je eentje te reizen als je vrijgezel bent!

1. Maak nieuwe vrienden

Wanneer je op soloreis gaat maak je in no time nieuwe vrienden. Je ontmoet meestal veel mensen als in een hostel verblijft. Er worden veel dingen georganiseerd waar je aan mee kunt doen – zodat je nieuwe mensen ontmoet – zoals een pub crawl. Het leuke aan vriendschappen die ontstaan in het buitenland, is de herinnering die je er aan overhoudt. Misschien denk je nu: ‘maar ik ben helemaal niet zo sociaal’. Er zijn altijd wel mensen die ook alleen reizen of waar je toevallig mee aan de praat raakt. Als je alleen bent, heb je vanzelf veel meer aanspraak.

2. Ontmoet een vakantieliefde

Tijdens een soloreis is het geweldig als je een vakantieliefde leert kennen. Misschien is hij een local en neemt hij je mee naar een romantisch strandje waar niemand komt. Of is hij net als jij een toerist en kunnen jullie samen de buurt verkennen. Er is geen tijd voor bad vibes, want jullie weten allebei dat jullie wegen waarschijnlijk in een aantal weken zullen scheiden. Geniet dan zoveel mogelijk van de aandacht voor je vakantieperiode over is!

3. Sex hebben met wie je wilt

We kennen het allemaal wel, toch? Je ziet iemand voorbij lopen en er schieten ineens allemaal ondeugende gedachtes door je hoofd. Dit is je kans om los te gaan! Scenario’s zoals: sex in de badkamer van je hostel of misschien op het strand. De man die je in de club ziet dansen of de vrouw die verleidelijk naar je lacht terwijl ze een wijntje voor je in schenkt. Al deze spanning kan opgebouwd worden voor ongeremde sex. Als je thuiskomt, heb je allemaal juicy verhalen om te delen.

soloreis

4. Je hebt tijd om jezelf nóg beter te leren kennen.

Ondanks dat je nieuwe vrienden maakt of een vakantieliefde ontmoet zul je ook veel tijd voor jezelf hebben. Het klinkt misschien saai maar het is ontzettend fijn! Je hebt eindelijk de tijd om na te denken over zaken waar je normaal geen tijd voor hebt. Op andere momenten hoef je even helemaal niet na te denken en kun je gewoon chillen en de toerist uithangen.

5. Je bepaalt zelf wat (of wie) je doet

Wil je de hele dag aan het strand liggen of ga je liever de natuur in? Het is jouw keuze! Je kunt dus aan het begin van de dag bepalen wat je gaat doen of je plant de hele week van te voren in. Je bent in ieder geval van niemand afhankelijk en je hebt alle vrijheid om helemaal te genieten van jouw eigen avontuur.

Meer over reizen:

In deze landen wonen de knapste mannen en vrouwen

Condom, kondomi of een préservatif: zo noem je een condoom in het buitenland

De beste buitenlandse lovers

Beeld: Unsplash

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy