Sexy verhaal: Eerste date met een stel deel III

door Izzy

Twee weken geleden heb je het tweede deel van ‘Sexy verhaal: Eerste date met een stel’ kunnen lezen. Yara en Inge zijn samen in de jacuzzi gegaan, terwijl Mike binnen handdoeken pakt. Ondertussen is Yara is bij Inge op schoot gekropen en begonnen ze met zoenen. En zoenen. En zoenen…

Inges handen glijden eerst over haar bovenbenen. Dan langs haar heupen. Langzaam door naar haar buik. Yara stribbelt niet tegen. Ze zoent Inge juist nog intenser dan dat ze al deed. En Inge begrijpt de boodschap. Voorzichtig laat ze haar handen boven het wateroppervlak uitkomen. Met twee vingers streelt ze Yara’s tepels.

‘Wow. Je hebt je tepels gepiercet. Wat sexy!’ Dan sluit Inge haar handen om haar prachtig gevormde borsten.

‘Thanks. Dit voelt echt heel fijn,’ fluistert Yara.

‘Mag ik doorgaan?’ vraagt Inge.

‘Heel graag.’

Inge masseert zachtjes haar borsten. Ondertussen blijven de vrouwen elkaar zoenen. Plots stopt Yara en brengt haar mond vlak naast Inges oor. ‘Ik ben echt ontzettend nat geworden van je, weet je dat?’

‘O ja?’ glimlacht Inge, ‘wil je dat ik daar iets mee doe, of wil je wachten tot Mike er is?’

‘Eerst jij. Als je wilt.’

‘Zeker.’ Inge laat Yara’s borsten los. Eén hand laat ze op Yara’s billen rusten. De andere dwarrelt via Yara’s buik omlaag naar haar venusheuvel. Yara heeft een mooi, bijgewerkt streepje schaamhaar. Inges vingers glijden verder, totdat ze tussen haar gladde schaamlippen zitten. Moeiteloos duwt Inge twee vingers diep bij Yara naar binnen. Het is er ontzettend nat. Daar is geen woord over gelogen.

‘Lekker,’ kreunt Yara.

‘Vermaken jullie je?’ Mike heeft de handdoeken inmiddels gevonden en staat naakt naast de jacuzzi. Zo te zien staat hij al een tijdje te kijken. Zijn pik staat stijf overeind.

‘Wij vermaken ons samen prima, maar een man erbij kan zeker geen kwaad,’ grinnikt Yara.

‘Ik heb het gezien en ik moet zeggen, dat is een prachtig schouwspel. Ik voel me bijna vereerd om erbij te mogen komen.’ Mike stapt in het warme water en neemt plaats op het bankje tegenover de vrouwen.

Inge heeft de blik in de ogen van Yara heus wel gezien. ‘Ga maar op zijn schoot zitten. Laat je maar lekker nemen door hem. Hij voelt heerlijk.’

Yara buigt zich nog even naar voren en kust Inge. Een lange, lieve zoen. Dan draait ze zich om naar Mike. Hij legt zijn sterke handen in haar zij en trekt haar op zijn schoot. Haar billen schuiven over zijn dijbenen. Zijn volle lippen komen gevaarlijk dichtbij. Haar borsten raken zijn borst. Zijn enorme erectie is bijna voelbaar tegen haar onderbuik. Haar knieën rusten naast zijn heupen. Ze wil op dit moment nog maar één ding.

‘Wil je dat ik je neuk?’ vraagt hij.

Yara wil niks anders dan dat. Diep, en hard. Tegelijkertijd. Ze drukt haar onderlijf hard tegen zijn erectie aan en gaat dan iets omhoog. Mike begrijpt het. Hij drukt zijn pik iets naar voren, duwt zijn eikel tegen de opening van haar vagina en laat haar er dan langzaam overheen zakken.

‘Fuck, wat lekker.’ Yara kreunt van genot. Mike legt zijn handen op haar heupen en begint te stoten. Inge is inmiddels naast Mike komen zitten. Haar vingertoppen vinden moeiteloos Yara’s clitje. Dit is te veel. Yara hapt naar adem. ‘Fúúúck, wat is dít lekker!’

Veel te lekker. Mikes pik, diep in haar kut. Inges vingers, hard over haar clit. Binnen een minuut trekken alle spieren in haar onderlijf keihard samen. Yara kan het niet meer tegenhouden. Luid kreunend komt ze voor de eerste keer klaar. De ergste druk is eraf. Voor haar dan. ‘Nu is het mijn beurt,’ grijnst ze ondeugend, ‘laten we naar binnen gaan.’

Mike heeft zojuist niet alleen handdoeken geregeld, hij heeft ook twee matrassen in de woonkamer neergelegd en netjes opgemaakt. Yara en Inge gaan er samen op liggen. Ze beginnen te zoenen. Yara laat haar vingers over Inges naakte lijf glijden. Eerst haar borsten. Zachtjes knijpt ze in haar tepels. Inge schokt licht. Dan gaat ze door naar haar buik. Met haar vingertoppen trekt ze strepen tot aan haar venusheuvel. Inge kreunt. Voorzichtig laat ze twee vingers op haar schaamlippen zakken. Wow. Yara wordt verrast door het laagje vocht. Wat geil. Ze laat haar vingers verder zakken. Moeiteloos glijden ze bij Inge naar binnen. Daar is het nog vochtiger. Ze begint stotende bewegingen te maken.

Inge reageert onmiddellijk. ‘Wat doe je dat lekker. Leg je duim maar op mijn clit als je wilt.’

Dat wil Yara wel. Door het penetreren beweegt haar duim vanzelf mee over haar clit. Inge kreunt steeds harder. Yara past het tempo erop aan. Inge is drijfnat nu. Bij elke beweging klinken geile, soppende geluiden.

Inge kromt haar rug en gooit haar hoofd achterover. ‘Ik ga komen. Ik ga komen!’ Yara voelt het. Rondom haar vingers trekt Inge ritmisch samen. Eerst snel en hard, daarna ebt het langzaam weg. Een straaltje warm vocht sijpelt naar buiten. Yara trekt haar vingers terug en kruipt dicht tegen Inge aan. ‘Wow. Dat was echt heel geil om te zien.’

‘Zo voelde het ook. Dank je. Je bent heerlijk.’ Inge kust Yara op haar lippen.

‘Het was zeker geil om te zien.’ Mike zit op de bank. Zijn erectie staat op knappen. De vrouwen wisselen een blik van verstandhouding en kruipen dan op hun knieën naast hem op de bank. Twee monden beginnen hem verwennen. Even kijkt Mike omlaag. Twee paar lippen op zijn pik. Damn. Het begint al te tintelen.

‘Dit is niet eerlijk,’ hijgt Mike, ‘dit is te lekker.’

‘Zullen we stoppen dan?’

‘Nee!’

De tintelingen zwellen aan, trekken samen. Beginnen te pulseren. Mike kan zijn ogen niet van de dames afhouden. Het pulseren zwelt aan. ‘Ik ga klaarkomen,’ kreunt hij. Yara en Inge blijven zijn pik likken en kussen. En elkaar. Mike explodeert.

Dit was het laatste deel van ‘Eerste date met een stel’.

Beeld: Pinterest

2 reacties

Avatar
Ashley 6 november 2020 - 18:21

Super geil! Zou dit enorm graag in een video zien!

Beantwoord
Avatar
ben 19 november 2020 - 11:33

Super hoor

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy