SEXY VERHAAL: (+Podcast) De bezorger gluurt mee

door Esther

Na een aantal geslaagde avondjes uit besluiten Rick en ik dat het tijd is om een keer overdag af te spreken. We zijn klaar voor de ultieme test; kunnen we het ook gezellig hebben zonder alcohol. Uiteindelijk kom ik met het geweldige idee om op zondagmiddag samen naar de markt te gaan. Tegen mijn verwachting in, reageert Rick enthousiast en dus blijf ik zaterdag bij hem slapen zodat we zondag vanuit zijn huis samen naar het Westerpark kunnen gaan.

Op zondagochtend blijkt het, zacht uitgedrukt, hondenweer te zijn. Toch zetten we door en fietsen we na een heerlijk ontbijtje, naar de Sunday Market. Eenmaal in het park aangekomen, blijkt er gelukkig ook een overdekt gedeelte te zijn. We struinen langs de kraampjes met zelfgemaakte sieraden, babykleertjes en vintage meubels. Natuurlijk zijn we het meest geïnteresseerd in de foodtrucks, die helaas allemaal buiten staan. Schuilend onder een luifel, smikkelen we van onze warme raclette, takoyaki en poffertjes.

“Ik heb het koud en mijn sokken zijn nat.” zeg ik klagend.

“Je zat net nog op te scheppen dat je het nooit koud hebt in die panty van je.” antwoordt Rick.

“Ja maar,” zeg ik verslagen. “Dat gaat niet op als ik natte voeten heb.”

“Zullen we dan maar weer naar huis gaan?” stelt Rick voor. “Je spullen staan natuurlijk nog bij mij, dus die moet je sowieso ophalen. Je mag zelfs even blijven om op te warmen, als je dat nog zou willen.”

Door de stromende regen fietsen we terug naar zijn appartement. Ik voel hoe mijn jas steeds natter begint te worden en probeer met man en macht niet non-stop te zeiken over hoe koud ik het heb. Na een kwartier zijn we dan eindelijk aangekomen bij het beloofde land. Wanneer we als twee verzopen katjes zijn huisje inlopen, vraagt hij of ik wat warms van hem aan wil. “Ik heb zelfs een roze hoodie voor je als je wil.”

Ik ben iemand die altijd een jurkje aanheeft tenzij ik ga sporten of mijn huis aan het opruimen ben, dan loop ik in een felgekleurde legging. Er is bij mij geen middenweg. Een casual jeans and t-shirt is voor mij niet weggelegd. Rick kent me dan ook enkel in mijn jurkjes, en naakt natuurlijk, maar in een hoodie heeft hij me nog niet eerder gezien. Heel even twijfel ik of ik wel ‘ja’ zal zeggen. Moet ik de schone schijn niet nog wat langer ophouden? Wil ik hem niet nog even in de waan laten dat ik echt enkel en alleen glitterjurkjes draag? Ik zou wel willen, maar ik heb het zo koud dat die grote, warme, roze trui die hopelijk ook nog naar Rick ruikt, té verleidelijk klinkt.

In matching truien zitten we vervolgens als de millenial versie van het welbekende anwb-koppel op de bank. “Je ziet er cute uit zo, Es” zegt Rick liefkozend. Ik durf hem bijna niet te geloven maar voor mijn eigen gemoedsrust, doe ik het maar gewoon. We kletsen en knuffelen en knuffelen en kletsen tot Rick vraagt wat ik nog wil doen vandaag.

“Nou,” zeg ik. “Volgens mij hebben we het lang genoeg uitgehouden zonder alcohol en hebben we inmiddels wel een glas wijn verdiend.”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen.” antwoord Rick grappend.

We spitten drie verschillende ‘boodschappen bezorg apps’ door en bestellen uiteindelijk rode wijn en chocola om het een beetje romantisch te houden en een sixpack appelcider omdat we dat nou eenmaal lekker vinden. Als ik de magische woorden ‘Order confirmed’ zie staan, leg ik mijn telefoon weer weg. “Wat nu?” zeg ik terwijl ik Rick aan kijk. Hij zegt niks maar kijkt me aan met zijn grote blauwe ogen en brengt zijn gezicht heel langzaam steeds iets dichter bij het mijne.

Als mijn lippen de zijne raken, voel ik direct een kriebel in mijn buik. Ik houd me in en met mijn ogen dicht kus ik zachtjes terug. Met mijn lange nagels kriebel ik over zijn bovenbeen en krijg precies de reactie waar ik op gehoopt had. Rick pakt me steviger vast en trekt me naar zich toe. De zachte kus maakt plaats voor een passievolle zoen. Zo’n zoen waarmee je beiden probeert te zeggen: ik wil meer.

Hij rukt zich los uit onze zoen, staat op en grijpt mijn handen vast. Abrupt trekt hij me omhoog, en ik laat een gilletje ontsnappen. Als ik sta, duwt hij me richting het bed waar ik me vervolgens op laat vallen. Zodra ik lig, klautert hij bovenop me. Ik kan geen kant op, en laat hem me kussen. Hij bijt in mijn onderlip, kust me in mijn nek en likt plagend mijn oor. Zijn handen strelen eerst mijn buik en zij, en dwalen dan steeds verder naar beneden. Ik voel zijn vingers langs mijn bovenbenen glijden en moet mijn best doen niet te kreunen. Een paar secondes later heb ik mezelf al niet meer in de hand en begint mijn lichaam te kronkelen omdat ik meer wil.

Rick weet precies hoe hij me kan bespelen en trekt tergend langzaam mijn pyjamabroekje uit. Zijn warme, natte tong kietelt de binnenkant van mijn dijen en ik merk dat mijn hele lichaam op scherp staat. Zijn tong beweegt steeds iets dichter richting mijn clit en net op het moment dat ik denk dat hij mijn meest gevoelige plekje eindelijk zal likken, kijkt hij op. “Tijd om die trui uit te doen, Es.” zegt hij. In één beweging trek ik de enorme roze hoodie over mijn hoofd, in de hoop dat hij snel verder zal gaan.

Rick begint weer bij het begin. Mijn lichaam schokt zacht, terwijl hij enkel mijn dijbenen likt. Ik weet bijna niet meer wat ik met mezelf aan moet. Ik snak ernaar zijn natte tong op mijn clit te mogen voelen, maar het lijkt er niet op dat Rick me wil geven waar ik zo naar verlang. Hij speelt dit spelletje als geen ander, en weet precies hoe hij me helemaal gek kan maken. Weer lijkt het erop dat hij steeds dichterbij komt maar op het moment suprême, komt hij wederom omhoog. Stevig grijpt hij me vast en draait me op mijn buik. Ik leg mijn hoofd op mijn gebogen armen, zodat ik comfortabel lig en laat het verder allemaal over me heen komen.

Rick pakt mijn billen stevig vast. Hij knijpt in mijn kont en beweegt mijn bips heen en weer. Ik voel hoe hij mij billen kust en likt. Elk gedeelte van mijn lichaam lijkt gevoelig. Zachtjes beweeg ik met mijn heupen om er zo voor te zorgen dat Ricks tong precies op het juiste plekje komt. Ik kreun dat hij niet mag stoppen en geniet van elke lik. Als mijn hoogtepunt niet heel ver weg meer lijkt, worden we brut verstoord door de deurbel. Ik schrik alsof ik midden in een nachtmerrie wakker word. “Wat gebeurt er?” vraag ik verward.

“Ik denk dat het onze bestelling is.” zegt Rick rustig. “Ik doe wel open, dan blijf jij even zo liggen.”

Het duurt heel even voordat ik begrijp wat hij voorstelt. Het appartement van Rick is een soort loft, waarin je vanaf de voordeur helemaal door kan kijken naar achter waar het bed staat. Rick ziet aan mijn gezicht dat ik twijfel.

“De deur is waarschijnlijk nog geen minuut open, dus hij ziet je echt alleen in een flits.” zegt Rick terwijl hij me ondeugend aankijkt.

Ik houd wel van een avontuurtje, maar wil ook die nietsvermoedende gozer niet de schrik van zijn leven bezorgen.

“Vanaf de deur ben je hooguit vanaf je middel te zien. Als het hem al opvalt dat je hier ligt, ziet hij sowieso je gezicht niet.”

Rick loopt richting de deur en ik plant mijn gezicht in de kussens. Ik hoor hoe de bezorger Rick groet. “Voor Esther?” vraagt hij.

“Ja.” antwoord Rick.

Hij houdt de deur open en ik voel hoe mijn hartslag versnelt. Ik vraag me af of de vreemde man voor de deur mijn naakte lichaam ziet. Ik hoor geritsel van een papieren tas en glazen flesjes en dan ineens een hoop kabaal. De bezorger begint zich ongemakkelijk te verontschuldigen waar ik uit opmaak dat hij zojuist onze bestelling heeft laten vallen. De geur van cider baant zich een weg door het appartement. Mijn vermoedens worden bevestigd; onze drankjes zijn zojuist gesneuveld.

De deur staat nu wagenwijd open en ik hoor hoe Rick de bezorger gerust probeert te stellen. “Kan gebeuren gozer.” zegt hij.

“Ik voel me zo schuldig.” klinkt het antwoord. “Je had duidelijk mooie plannen voor vanavond en ik heb die nu verpest.”

Ineens voel ik me heel erg bekeken. Hoe weet deze bezorger dat Rick stoute plannetjes had. Liet hij de tas vallen van schrik omdat hij mij zag liggen en staart hij nu al de hele tijd non-stop naar mijn blote billen? Ik durf niet op te kijken en druk mijn gezicht, voor zover dat mogelijk is, nog dieper de kussens in. Ik ben gespannen, een raar soort zenuwachtig maar tegelijkertijd voel ik ook dat mijn kutje weer natter begint te worden. Het windt me op dat ik misschien wel bekeken word door een, voor mij, compleet vreemde man.

De bezorger staat erop dat hij helpt met opruimen. Ik hoor Rick in zijn keuken rommelen en weer teruggaan naar de deur die nog altijd wagenwijd open staat. Uit de geluiden en het halve gesprek, kan ik opmaken dat de jongens de vloer dweilen. Het lijkt een eeuwigheid te duren maar uiteindelijk vertrekt de bezorger.

Als ik hoor dat Rick de deur dichttrekt, durf ik pas weer op te kijken. We kunnen het beiden niet laten even te giechelen. “Oh my god.” zeg ik terwijl Rick op me afloopt. Ik draai me om en weer kruipt Rick bovenop me. Met zijn handen pakt hij mijn polsen en plant ze boven mijn hoofd zodat ik mijn armen niet meer bewegen kan.

“Vond je het eng?” vraagt hij met hese stem.

Ik kijk omhoog. “Eng is niet het juiste woord.” zeg ik. “Maar spannend was het zeker.”

Rick begint met zijn kruis over me heen te wrijven. Ik voel dat hij ook opgewonden is.

“Zou je die broek niet even uitdoen?” vraag ik terwijl hij mijn polsen nog steeds stevig vasthoudt.

Rick laat me los, en knoopt vlug zijn broek open. Ook zijn boxershort trekt hij direct uit. Ik laat mijn ogen over zijn naakte lichaam gaan, en voel de kriebels door mijn lijf schieten als ik zie hoe hard zijn pik is. Langzaam kruipt hij weer op het bed. Plagend laat hij zijn eikel tussen mijn natte lipjes doorglijden.

“Oh Es,” zegt hij kreunend. “Wat ben je toch een geil ding. Het lijkt wel of je nooit niet nat bent.”

Ik giechel verlegen.

“Dus je vindt het wel spannend als je bekeken wordt?” vraagt hij.

Ik knik en kreun als zijn eikel zachtjes over mijn clit glijdt.

Voor ik er erg in heb, duwt Rick zijn enorme pik bij me naar binnen. Ik ben zo nat dat hij moeiteloos naar binnen glipt. Ik voel hoe hij me helemaal opvult en kreun tevreden. Hij weet inmiddels precies hoe hij mijn g-spot het beste raakt dus geniet ik van elke stoot.

“Zou je willen dat er iemand meekijkt terwijl ik je neuk?” fluistert hij in mijn oor terwijl hij stevig door blijft stoten.

“Aha.” zeg ik kreunend.

Rick pauzeert even en ik zie zijn ogen richting het gordijn gaan. Zijn bed staat pal naast een enorm raam waarvan de gordijnen nu nog netjes dicht zijn. Hij kijkt me aan en voor ik er erg in heb trekt hij in één keer het gordijn open.

“Hoeveel mensen mogen er meekijken, Es?” vraagt hij terwijl hij me indringend aankijkt.

“Hoe meer hoe beter.” zeg ik uitdagend.

Rick pakt zijn stijve lul weer vast en laat ‘m plagend over mijn kutje glijden. “Dus iedereen mag zien hoe ik jou helemaal gek maak?”

Ik knik ongeduldig. Waarom teaset deze vent me altijd zo vreselijk? Mijn hele lichaam wil niks liever dan dat hij verder gaat en ik weet precies dat dat is wat hij horen wil. Toch blijf ik te trots om te smeken, dus probeer ik zo sexy mogelijk te kijken in de hoop dat hij het dan zelf niet meer uithoudt. Mijn plan lijkt, zoals gewoonlijk, te werken.

“Waarom Es,” zegt hij met hese stem. “Waarom ben je nou wéér zo geil?”

Terwijl hij zich dit afvraagt duwt hij zachtjes zijn eikel bij me naar binnen. Mijn adem stokt als ik de top voel en ik hoor mezelf kreunen als hij zijn pik dieper naar binnen duwt. Rustig begint hij weer op en neer te bewegen. Hij leunt voorover waardoor zijn oor vlakbij mijn mond komt. Ik hijg en kreun zachtjes in zijn oor en merk dat het hem aanmoedigt. Als hij het tempo versnelt, komt mijn hoogtepunt al heel snel dichterbij. “Niet stoppen.” fluister ik zachtjes.

Rick stoot ineens langzamer en komt iets omhoog. Met zijn pik nog in me kijkt hij me triomfantelijk aan. “Wat zei je?” vraagt hij.

Ik weet precies wat ik moet zeggen om te krijgen wat ik wil maar ben en blijf trots. “Niks.” zeg ik terwijl mijn lichaam iets heel anders lijkt te zeggen.

“Oh,” zegt Rick op een bijna arrogante toon. “Ik dacht dat je zei: niet stoppen. Maar als je wil dat ik stop is ook prima hoor.” Hij kijkt me aan met een smerige smile om zijn mond.

Ik lift mijn billen iets en probeer zo mijn kut nog dichterbij zijn heerlijke stijve pik te krijgen.

“Oh wil je wel meer?” vraagt hij.

Ik knik en kijk hem aan met grote ogen.

“Eigenlijk wil ik het je horen zeggen, maar je hebt geluk. Ik wil het zelf ook heel graag.”

Nog voordat hij zijn zin afgemaakt heeft, voel ik hoe hij diep in me stoot. Ik grijp zijn arm vast en zet mijn nagels in zijn huid. Omdat ik inmiddels zo vreselijk opgewonden ben, voel ik na een paar stoten al dat mijn vagina zich begint samen te knijpen. Ik kreun luid als het orgasme door mijn lijf schiet.

Mijn hoogtepunt lijkt Rick ook over de streep te trekken want niet veel later, liggen we naast elkaar uit te hijgen. Het duurt een paar minuten voordat we bijgekomen zijn. Ik kijk hem aan, en glimlach.

“Viespeuk.” zeg ik en knipoog naar hem.

“Jij bent hier de viespeuk hoor.” antwoordt Rick.

Met één hand trekt hij het gordijn weer dicht, en staat dan op.

“De wijn is heel gebleven.” zegt hij. “Wil je een glas?”

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy