Sexy verhaal: Uit de hand gelopen picknick

door Redactie

Ik spuit voor de laatste keer parfum in mijn hals, en bekijk mezelf in de spiegel. Ja, dat ziet er goed uit. Ik heb expres voor deze Tinder-date mijn nieuwe jurkje uit de kast getrokken, die mijn lichaam op precies de juiste plekken accentueert. Terwijl ik voor de laatste keer een laagje mascara aanbreng op mijn wimpers, gaat mijn telefoon. Ik open mijn berichtjes.

Hey schoonheid, ik sta om half 8 bij het station. Ik heb een rood shirt aan, kan niet wachten om je eindelijk te gaan zien. Tot zo X.

Ik heb deze man twee weken geleden leren kennen, en toch lijkt het alsof ik hem al veel langer spreek. Onze gesprekken waren van begin af aan precies goed: vol humor, eindeloos en af en toe met een ondeugend randje. Het duurde dan ook niet lang totdat er een date werd gepland, om te kijken of we in het echt ook zo goed matchen. Op de foto’s zag hij er in ieder geval goed uit: lang, een mooi gezicht met volle lippen, stralende lach en een interessant leven. Ik kan niet wachten totdat ik dat zo in real life zie, stuur snel een lief berichtje terug en pak mijn tasje.

Wanneer ik vijf minuten later over straat loop, voel ik me vrouwelijk en sexy. Sommige mannen die voorbij wandelen draaien zich om om nog een keer naar me te kijken, wat de pret nog groter maakt. Het station is nog maar een klein stukje en mijn knieën begin tegen wil en dank toch een beetje te knikken. Ik hoop zo dat het geen catfish is, en dat ik dadelijk niet binnen een half uur van de ene teleurstelling in de andere val. Zodra ik de stationsklok zie, begin ik te zoeken naar een man in een rood shirt. Dat hoeft gelukkig niet al te lang, want mijn ogen worden als een magneet naar hem getrokken. Daar staat hij. Zijn blik ontmoet die van mij, en op witte gympen komt hij naar me toegelopen.

Inderdaad die stralende lach, en precies zoals op de foto’s. “Hoi, ik ben Michiel.” Tijdens het geven van drie kussen op de wang ruik ik zijn heerlijke parfum. Mmm, pluspunt. Hij pakt de boodschappentas op die naast hem staat. “Ik heb alles meegenomen voor de picknick, zelfs de wijnglazen!”, zegt hij vol trots. De blik op zijn knappe hoofd laat me hardop lachen.

“Kijk, dat is al een mooi begin,” zeg ik knipogend, “laten we een rustig plekje zoeken.”

Tijdens onze wandeling naar het stadspark kletsen we honderduit over van alles en nog wat, en ik krijg een steeds beter gevoel. Dit wordt echt een heerlijke date. Aangekomen zoeken we een mooi stukje gras uit in de warme avondzon. Michiel begint de tas uit te pakken, en haalt allerlei soorten tapashapjes tevoorschijn en een goede fles wijn. Hij heeft ook echt aan alles gedacht, zelfs aan waxinelichtjes en een boxje voor muziek. Wanneer we proosten met onze volle wijnglazen, kijken we elkaar recht aan. “Op een mooie date, schoonheid”, zegt hij zacht. Ik glimlach met een kriebel in mijn buik, en ik neem een slok van de frisse wijn.

Terwijl de zon onder gaat, zakt het niveau van de wijn ook in de fles en beginnen we licht aangeschoten te raken. Omdat onze humor ook op een lijn ligt liggen we constant om elkaar in een deuk. Er waait plots een fris briesje en ik ril een beetje. Michiel ziet het. ‘Kom anders tegen me aan zitten, dan warm ik je op.’ Ik ga tegen hem aan zitten, en de vlinders in mijn buik maken een duikvlucht wanneer ik voel hoe een sterke mannenarm om mij heen wordt geslagen. Zijn stoppelbaardje kriebelt in mijn nek, en Michiel begint me in mijn nek te kussen. Ik laat het over me heen komen en kijk om me heen, het park is nagenoeg leeg.

Ik draai mijn hoofd naar hem toe met mijn ogen dicht, en voel hoe zachte maar stevige mannenlippen de mijne raken. Zwoel zoen ik Michiel terug, en we kruipen nog dichter tegen elkaar aan. Wanneer hij zijn ene hand op mijn rug legt en met de ander mijn gezicht vastpakt, zwijmel ik helemaal weg. Wat een droomvent. Ik bijt op zijn onderlip en zuig er zachtjes aan, waardoor ik de seksuele spanning bijna door zijn lijf voel schieten. Ik doe eindelijk mijn ogen open en kijk Michiel recht aan. Zijn blik is totaal veranderd. Van een romantische Romeo naar iemand die het liefst ter plekke de kleren van mijn lichaam zou willen trekken. En eerlijk gezegd zou ik precies hetzelfde bij hem willen doen. Met dezelfde wilde blik in mijn ogen ga ik met mijn gezicht naar hem toe op zijn schoot zitten. Ik laat mijn vinger over zijn lip glijden, en kijk hem hongerig aan.

“De wijn is bijna op, en iets zegt me dat we nog niet genoeg hebben gehad. Zullen we eens in mijn koelkast kijken of er nog een fles ligt?”

Michiels ogen glinsteren. “Graag. Ik heb trouwens na die hartige hapjes ook wel zin gekregen in iets zoets.”

Wanneer we na haastig opruimen weg wandelen naar mijn plekje, legt hij zijn stevige en warme mannenhand om de mijne. De allerlaatste zonnestralen en de kus die Michiel op mijn hand plaatst, geven de date wat ik al de hele tijd in mijn hoofd denk. Een gouden randje.

Dit is een gastverhaal door Juliëtte.

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy