Follow Me

Close

Wat is LotteLust?

Standjes, pijpen en porno een lastig onderwerp voor vrouwen? Not anymore! LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. 

Het online magazine geeft je zowel sexy video’s, informatie, leuke facts, interessante nieuwsitems en tips and tricks voor een lekker en spannend sexleven. Het mag over alles gaan, als het maar uit de schaamte box is. Dus van het leren over je sexualiteit tot het ontdekken van je stoutste dromen. 

Op LotteLust wordt alles besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat straalt LotteLust uit en daar staat ze voor.

Wie is Lotte? 

Zie Lotte als jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit. Ze brengt de hoofden van de mannen op hol en de vrouwen hangen aan haar lippen. Zij is de vriendin die álles weet over sex en je lichaam: van de meest hitsige standjes tot zelfonderzoek van borsten.

Redactie LotteLust

Lotte is jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit.

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body.

Hanna selecteert de mooiste en opwindendste porna video’s voor vrouwen.

Jet schrijft opwindende sexy verhalen vanuit haar fantasie en ervaringen.

Farah maakt alle onderwerpen bespreekbaar en doorbreekt graag taboes.

Amelia schrijft graag over liefde, dating en gezondheid op een laagdrempelige en herkenbare manier.

Tamara schrijft sexy verhalen vanuit ervaringen en haar fantasie.

Vacatures

Het team achter LotteLust is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste contributors. Kun jij goed schrijven, designen of heb je een andere skill die we kunnen gebruiken? Voor meer informatie, lees deze vacature.

Stuur een e-mail naar redactie@lottelust.nl met motivatie, foto & CV.