3 lekker lange porna-films

door Hanna

Soms is tien minuten alles wat je nodig hebt om in the mood te komen met een porna-video. Toch is ook leuk om lekker te tijd te nemen voor me-time

DUSK selecteerde hun drie mooiste video’s voor ons. De volledige film vind je op hun platform, maar hier kun je alvast warmlopen met de trailers.

1. The ski instructor

Deze video is precies de reden waarom wij zo fan zijn van Erika Lust. De pornaproducent gaat in op spannende details en maakt er een prachtige film van. Deze scène met de skileraar is er een om heerlijk bij weg te zwijmelen.

Producent: Erika Lust
Acteurs: Tyler Nixon & Anya Olsen
Duur: 18 min

2. Obedience

Op een mooie dag krijgt een Spaanse schoonheid een verrassingstelefoontje van een onbekende man. Hij vertelt haar precies wat ze moet doen om zichzelf te verwennen. Ze kan niet anders dan heel gehoorzaam zijn. 

Producent: Roberto Film Art
Acteurs: Apolonia Jesus Reyes
Duur: 23 min

3. Girls Crush: Ildiko Sarang & Simona Opavova

Deze video laat zachte, tedere aanrakingen zien waardoor de twee vrouwen bijna één lijken te worden. Ieder detail kun je zien, het uitgebreide zoenen, het oogcontact en zelfs de zweetdruppeltjes op hun lichamen.

Producent: Roma Amor
Acteurs: Ildiko Sarang & Simona Opavova
Duur: 31 min

Wil je de hele video kunnen bekijken? Meld je dan aan bij DUSK!

Over DUSK

Bij DUSK vind je porna gemaakt voor vrouwen, door vrouwen. Als je lid wordt van DUSK kan je gebruikmaken van het DUSK Porna Platform. Dat betekent dat je 24/7 toegang hebt tot de heerlijkste porna: erotiek van het hoogste niveau, waar het genot van de vrouw voorop staat. Op DUSK kun je genieten van hete stellen, fijne lesbische sex en je kunt er zelfs professionele sexlessen. Schrijf je in en geniet iedere dag van nieuwe sexy scenes. On Demand vind je meer dan 600 spannende video’s om te bekijken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met DUSK.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy