Porna: sensuele sex met de zwembadman

door Hanna

sex met de zwembadman

Misschien heel cliché of gewoon ontzettend sexy! Mocht je in deze video verwachten dat het simpel weg gaat om plotselinge geilheid gaat dan heb je het mis. Dit stel neemt uitvoerig de tijd om elkaars lichaam en behoeftes te leren kennen.

Dit alles begint met een telefoontje naar de poolboy, waarna hij druk bezig is met het schoonmaken van het zwembad in zijn boxer. Het duurt niet lang voor zij poedelnaakt op hem af stapt. Hij legt direct zijn werk neer en richt zich volledig op haar en haar prachtige natuurlijke lichaam. Hij doet dit onder andere door haar neer te leggen op haar buik en haar heel lichaam te masseren en te strelen. Met haar hoofd in de zon liggend zie je dat ze enorm geniet van zijn liefdevolle aandacht. Zij draait zich om en hij maakt de massage een stuk spannender, haar borsten en vegé zullen hier een hoofdrol in spelen. Dan wordt het tijd dat hij intens verwend wordt en hoe kan ze dit beter doen dan hem met haar mond te verwennen. Ondanks dat dit hem hele van de kaart brengt blijft hij druk met haar, hij wil vooral aan haar zitten!

Een sexy video waarin tedere liefdevolle sex te zien is van twee aantrekkelijke en natuurlijke mensen. De sensuele sex met de zwembadman geeft een heerlijke vakantiesfeer waar je hart natuurlijk al sneller van gaat kloppen.

Nog meer sexy video’s?

Wil jij nog een video bekijken van een sexy stel in de zomer? Bekijk dan de video: Ikea+ sex en toch opwindend..

Misschien iets anders, maar wel net zo sensueel? Bekijk dan de video: Lesbische vrouwen hebben een intens orgasme

 

Vind jij dit een leuke video en wil jij hier meer van zien? Laat het ons weten door anoniem op het onderstaande hartje te likken.

 

 

 

 

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy