Porna: Sexytime hot, hot, hot!

door Hanna

 

Tekst komt niet overeen met de video vanwege technische problemen, onze excuses!

Sexytime

Bij een video gaat het natuurlijk om de inhoud, maar de wijze waarop het gefilmd is kan een behoorlijke turn on zijn. Deze video is daar een perfect voorbeeld van. Er is prachtig in beeld gebracht hoe zij elkaar verleiden en hoe ze alles om zich heen vergeten en enkel aan elkaar denken.

Zij wonen midden in de stad en het is bloedheet. Airco zijn we hier niet helemaal aan gewend, dus er zit niks anders op dan een ventilator aan te zetten. Dat ding is 100 jaar oud en zoals verwacht hield die het niet lang vol. Vrij vervelend aangezien zij op bed in de snik hitte lag te studeren. Het zweet breekt haar aan alle kanten uit, ondanks het feit dat ze alleen een string en hemdje aan heeft. Gelukkig blijkt haar vriend een fantastische oplossing te hebben en die komt met een bak vol ijsklontjes aanzetten. Ze kijken elkaar heel ondeugend aan en dan komt hij bij haar op bed liggen.

Ze beginnen elkaar te zoenen en te strelen en het feit dat ze nat zijn van het zweet maakt ze niks meer uit. Hij pakt een ijsklontje en wrijft er langzaam mee over haar hemdje en dan later onder haar hemdje terwijl hij haar tepel hard ziet worden van de spanning en de kou. Hij draait rondjes langs haar tepel en glijd dan af naar haar navel, weer omhoog naar haar borsten, om vervolgens verder af te zakken naar haar benen. Haar string gaat uit en hij zal haar nog heter gaan maken dan ze al was…

Wij zijn helemaal fan van deze opwindende video en zijn benieuwd of jij dat ook bent. Laat het weten door op onderstaand hartje te klikken, anoniem te reageren of een mailtje te sturen naar: redactie[A]lottelust.nl.

Wil jij meer video’s die hier op lijken?

 

 

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy